Tänavamood: argipäevaselt stiilsed Tallinnas

Ele Loonde
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas saavutada riietuses tasakaal igapäevaselt mugava ja stiilselt põneva vahel, et ennast ka tavalisel tööpäeval hästi tunda ja hea välja näha? Arter leidis Tallinna kesklinnast mitu stiilset inimest.

Astra (19), heliloomingutudeng

Astra on loominguline hing, kes valib riideid tunde järgi. «Need muudavad täielikult mu enesetunnet ja suhtumist maailma, iseendasse ja teistesse,» räägib vastne muusika- ja teatriakadeemia heliloomingutudeng. Stiil on tema kirg ja eneseväljenduse vahend, nagu ka muusika loomine.

Oma riideid ostab Astra lihtsalt selle järgi, mis parasjagu meeldib, kindlaid brände ta ei eelista. Saapad on See by Chloe omad, kampsun taaskasutusest ja kleit vanaema kapist leitud. Pilkupüüdev punane keep on pärit Milanost.

Evelin (42), muusik

Naerusuine ja positiivsust õhkav Evelin paistab silma värvivalikuga: türkiissinise jaki on ta kombineerinud julgete punaste saabaste ja punase kotikesega. Evelin valib riideid meeleolu loomiseks: «Punased saapad lisavad särtsu ja teevad päeva värvilisemaks!» Kott ja saapad sobivad kui valatult ja koti kohta ütleb Evelin: «Kannan tihti punaseid kotte, sest need sobivad paljude asjadega.»

Carmen (15), gümnasist

Krapsakal sammul astuv Carmen hakkab juba kaugelt silma tänu oma pikkadele patsidele. «Olen patse kaua tahtnud, suvel on nendega hea ja kerge hakkama saada,» ütleb tüdruk. Riideid valib Carmen päevaste plaanide ja tuju järgi. «Praegu tulen töölt, seega vaatasin, et oleks hea ja mugav.» Carmen töötab suvel kohvikus teenindajana, enne kui alustab sügisest Vanalinna Hariduskolleegiumis gümnaasiumiteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles