Retsept paaridele, kes vajavad ideid vallatuks õhtuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vallatu õhtu korraldamiseks ei ole tegelikult mingit eeskirja vaja, sest nagu teiste heade asjadega, tuleb kõike teha tunde järgi. Aga kui tunnet ei ole ja pea tühi, siis teinekord kulub meile kõigile üks lihtne retsept marjaks ära.

1) Eelroog: jalutuskäik vabas õhus

Kohustuslikud koostisosad: pärlistringid või alt avatud püksikud seksika meeleolu loomiseks, puldiga lelu või tupekuulid eelmängu alustamiseks.

2) Pearoog: naudingud magamistoas

Pearoa sissejuhatuseks sobib üks armastust tulvil mäng: öelge partneriga kordamööda teineteise kohta midagi, mis teise juures kõige enam meeldib, õpetab Ulakas Kaunitar. Näiteks: «Mulle meeldib, et sa oled voodis nii kirglik» või «Ma armastan sinu imeilusaid taevasiniseid silmi». Võite kokku leppida, et kumbki ütleb kokku viis komplimenti või teha sellest auhinnaline võistlus, kus teete komplimente nii kaua, kuni üks enam midagi öelda ei oska – tema on siis kaotaja ja võitja saab rakendada kaotajat endale meelepärasel viisil mõneks erootiliseks tegevuseks, näiteks erootiliseks massaažiks.

3) Magustoit: armusessioon

Kirsiks tordil on muidugi pikk ja korduvat rahuldust pakkuv armusessioon. Head seksiisu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles