Uneseletus: mida tähendab, kui näed unes oma koera?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Enamik inimesi näevad elu jooksul rohkem kui 100 000 unenägu, ütleb unenägude ekspert Lauri Quinn Loewenberg, kes on ühtlasi raamatu «Dream on It: Unlock Your Dreams, Change Your Life» autor. Aga mitmeid me neist sadadest üles ärgates mäletame? Ometi võivad olla unenäod võtmeks iseenda paremaks mõistmiseks.

Karen Silverstein, raamatu «Journey of an Apprentice Dreamer» autor ütleb, et unenäod võivad olla meie alateadvuse viisiks panna meid lahendamata probleemidele tähelepanu tõmbama. «Me peaksime alati küsima küsimusi ja minema asjaga sügavuti,» vahendab LiveStrong Silversteini sõnu. «Me saame kasutada oma unenägusid, et teha praegu oma eludes paremaid valikuid.»

Mida tähendab, kui näed unenäos oma karvaseid sõpru? Ekspertide tõlgenduste abiga saad ehk jälile, mida su öised seiklused sulle päevasündmuste kohta öelda püüavad.

Sa näed unes oma lemmiklooma

Unenägudes esindavad koerad neid loomuomadusi, mis neil ka tegelikult on: lojaalsust ja sõprust, ütleb Loewenberg. Kui sul on koeraunenägu, mõtle sellele, kas koera käitumine unes peegeldab ehk mõnda suhet, mis sul päriselus kellegagi on.

Õppetund: küsi endalt, milline päriselusuhe meenutab sulle koera käitumist. Oled sa kellegagi, kes on lojaalne kui labrador või on su lähikonnas keegi, kes käitub nagu marutaudis koer? Koeraunenägu on hea viis analüüsida, kui palju lojaalsust sind suhetes ümbritseb ning kas on ehk keegi, kes vajab «treenimist» või on aeg ta vabaks lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles