Viis põhjust, miks sinu silmameik ei õnnestu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ishay Botbol / Panthermedia / Scanpix

Ilusa silmameigi saavutamine ei olene niivõrd kasutatavatest toodetest, vaid sellest, kuidas neid peale kantakse. Kaunis silmameik on puhas ja korralik. Toome teieni mõned põhjused, miks ei õnnestu silmameik ehk päris nii nagu sooviksid. 

Musta ripsmetuši kasutamine alumistel ripsmetel

Väldi musta ripsmetuši kasutamist alumistel ripsmetel, kui sa ei ole just ekspert sellel alal. Selle kasutamine tekitab silmade alla varjud ja silmaalused paistavad tumedamad, see omakorda jätab tervest silmameigist halvema mulje.

Kulmude täitmine kogu ulatuses

Alusta täitmist kulmude kõige tihedamast osast ja liigu edasi kulmuotsa poole. Täida ainult neid kohti, mis on hõredad. Täites kulmud tervenisti jääb üldine mulje ebaloomulik.

Liiga kandilised ja tugevate joontega kulmud

Kui kasutad kulmude täitmiseks pliiatsit, siis ära kanna seda peale liialt tugevasti surudes. Kasuta nüri otsaga pliiatsit, et ei jääks nii ilmselged jooned näha ja ära joonista enda kulme kandilisteks.  

Toodete tugevasti hõõrumine silmade ümbruses

Väga oluline on kohelda silmade ümbrust õrnalt. Silmade all ja peal olevat nahka ei tohiks sikutada või tõmmata, kui kannad tooteid peale. Seda tehes ärritad nahka ja meik tundub nahal naljakas.

Sa ei kasuta meigialuskreemi

Et silmameik püsiks kena terve päeva jooksul, kanna silmadele ja ka ülejäänud näole meigialuskreemi, kirjutab pulse.ng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles