Tartu Raekoja apteek tähistab 95. sünnipäeva

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Tartu Raekoja apteek saab 25. augustil 95 aastaseks, apteek tähistab väärikat juubelit ning algavat koostööd Tartu Ülikooliga terve nädala – toimuvad erinevad tooteesitlused, loengud ning tervisemõõtmised. 

25. augustil kell 11 on linnarahvas oodatud Raekoja uuenenud apteeki, et ühiselt tähistada Apotheka Tartu Raekoja apteegi ja Tartu Ülikooli Farmaatsia Instituudi koostöö algust. Nii apteegi kui ülikooli ühine eesmärk on arendada ja tõsta apteegiteenuse kvaliteeti, pakkudes proviisoritudengitele akadeemiliste teadmiste kõrval edaspidi rohkem võimalusi praktiliste oskuste omandamiseks. Kohal on nii Tartu Linnavalitsuse, Tartu Ülikooli kui ka apteegi esindajad, toimuvad sõnavõtud ning ühiselt avatakse apteegi fassaadil koostööd tähistav seinaplaat. Sellele järgneb Tartu Ülikooli Farmaatsia Instituudi juhataja Ain Raali loeng "Farmaatsia Tartu linnasüdames".

Sünnipäevanädalal 21.–27. augustil on põhjust iga päev Raekoja Apothekat külastada, sest apteegis saab 21. ja 24. augustil kella 9–12 tasuta mõõta vererõhku ja määrata kolesterooli, veresuhkrut ja kehakoostist. 22. ja 23. augustil on kella 10–20 võimalik teostada tasuta jalgade tervisekontrolli ja määrata luutihedust.

Iga päev toimuvad ka erinevad tooteesitlused – 21. augustil saab kella 10–17 tutvuda Tervisepüramiid toidulisanditega, 22. augustil kella 10–14 Apotheka omatoodete sarjaga ning kella 12–15 Itaalia dermakosmeetikasarja BioNike toodetega, mis on säilitusainete-, lõhnaainete- ja gluteenivabad ning nikkel-testitud. 23. augustil kella 14–17 tutvustatakse apteegis Valioravinto toidulisandeid, 24. augustil kella 11–13 toimub aga Apropos toodete esitlus. 25. augustil saab tutvuda Babe toodetega.   

Sünnipäevanädalal saavad apteegikülastajad ka kingitusi. Esimesed sada inimest, kes ostavad sünnipäevanädalal üle 20 euro eest mitteravimeid, kingib Apotheka D-vitamiini, mis toetab organismi immuunsüsteemi ning aitab kaasa närvide, naha, südame ja lihaste toimimisele. Apropos sarjas tooteid ostes saab kingitusena kaasa Apropos huulepulga, mis on valmistatud puhastatud taruvaigu, mesilasvaha ning sheavõi baasil. Kogu sünnipäevanädala vältel on 30 protsendi võrra soodsama hinnaga Kelasin Magneesium, multivitamiinide ja mineraalainete tabletid Minevit ja närvisüsteemi normaalset talitlust toetav toidulisand Memoenergy.

Copy
Tagasi üles