Staartreeneri lihtsad kaalunipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Austraalia populaarse kaalualandussaate treener Michelle Bridges jagab nippe, kuidas lihtsa vaevaga muutusi saada. Tuleb välja, et karmid dieedid ei pruugigi olla õige tee väiksema numbrini.

11 aastat saate «Australian Biggest Loser» treener Michelle soovitab, et väikesed muudatused tagavad kõige suurema muutuse. Tehes väikeseid elustiililisi muudatusi on võimalik saada püsivaid tulemusi. Proovi iga paari nädala tagant eemaldada või asendada mõni halb harjumus.

Selleks võib olla jalutuskäigud kolm korda nädalas või jooga. Kui teed seda järjepidevalt, annab see tulemusi. «Inimesed tihti koormavad end arvamusega, et peavad olema täiuslikud, et midagi muutuks, kuid see ei aita. Aidata võib näiteks see, kui ei osta koju küpsiseid ja komme,» selgitas Michelle HuffPostis.

Nipp on selles, et teed ühe väikese muudatuse, millega leppimine ei tundu liialt võõras või elumuutev. Seejärel on oluline püsivus, et see muutuks elustiili osaks. Just järjepidevus on enamasti see, mis inimeste kaalulangetusel takistuseks kujuneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles