Ainsad kolm põhjust, miks oma eksi juurde tagasi minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Eksiga kohtumine on enamasti halb idee. On vaid kolm põhjust, miks võiksid oma eksi juurde naasta.

1. Te olete mõlemad muutunud

Mäletad seda eemaltseisvat pilku, millega suhte lõppedes teie suhet vaatasid? Sama pilguga peaksid hindama ka ennast ja enda eksi. Kui sa ei tähelda erilisi elumuutvaid muutuseid, siis pole mõtet uuesti proovidagi. Teisisõnu, kui täheldada nii endas kui kaaslases muutuseid ning õppimisvõimet eelnevatest suhetest, siis ehk pole uus esimene kohting nii halb idee.

2. Olukord on muutunud

Tead seda tunnet, kui inimene sobib, kuid ajastus on vale? Kui teie puhul kehtis lahkuminekul sama lause, siis võib olla uuesti kohtumisel mõtet. Paljud suhted lõppevad, kuna ajastus on halb: vahemaa, töö, õpingud, hiljutine lahkuminek ja nii edasi. Kui tunned, et segavad faktorid, mis toona teie teel ees seisid, on kadunud, võib eksiga kontakteerumine hea idee olla.

3. Sinu mõttemaailm on muutunud

Kui sa lõpetasid suhte põhjusel, et ei tundnud end piisavalt armastatu- või õnnelikuna, ei tohiks sa sellisesse suhtesse naasta vaid põhjusel, et pole kedagi teist leidnud. Kunagi ära mine kellegi juurde tagasi vaid seetõttu, et kardad üksi jääda. Sa peaksid küsima endalt, mis on muutunud. Pole halb mõte kohtuda selleks, et näha, kas sinu tunded või vajadused on muutunud, kuid kui ei, ei tasuks temaga rohkem kohtuda.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles