Ühe naise kohutav kogemus: ärge kandke juuksekummi ümber randme

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekaterina Makarenko / PantherMedia / Scanpix

Suur hulk inimesi on harjunud kandma juuksekummi ümber randme. See ei ole mitte ainult kõige mugavam viis, vaid takistab ka selle kadumist. Aga ühe Kentucky naisega juhtunu paneb kindlasti mõtlema, enne kui järgmine kord juuksekummi ümber käe panna.

Audree Kopp märkas, et tema käel olev mügarik kasvab aina suuremaks ja suuremaks. Arst kirjutas talle antibiootikumid, aga kuna muhk käel jätkas kasvamist ja muutus põletikuliseks, siis pöördus ta erakorralisse arstiabisse. Seal tuli välja, et sädelusega juuksekumm oli tekitanud tema randmel kolme sorti infektsiooni.

Audree saadeti koheselt operatsioonile, mille viis läbi doktor Amit Gupta, kirjutab popsugar.com. Tõenäoliselt sisenes bakter naha sisse läbi pooride. Kui ta poleks õigel ajal erakorralist abi otsima läinud, oleks infektsioon võinud tekitada eluohtliku veremürgistuse.

Me juba teame, et on väike (aga hirmutav) võimalus, et jääme mustade meigipintslite pärast halvatuks, kuid see lugu on veel jubedam. Tundub loogiline, et mustades pintslites paljunevad bakterid, aga juuksekumm on alati tundunud nii ohutu. Võib-olla on parem isegi lasta sellel pigem ära kaduda, kui seda edaspidi ümber käe kanda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles