Riietusesemed, mis kohtingule minnes kappi jätta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kohtinguks riietumine võib olla paras peavalu. Kas mängida traditsioonilisele riietusele või hoopis näidata enda julgust ja ägedat iseloomu? Mis iganes teed sa minna otsustad, siin on mõned suured no-go riietusesemed, mille võid heaga kappi jätta.

Kõrge säärega saapad

Need võivad jalga sobida, kui suundud sõbrannadega tantsuõhtule, kuid kohtingul jätavad need pisut odava mulje. Ära ürita jätta endast kohe alguses liiga seksikat (või veel hullem, kerglast) muljet.

Liiga kitsad riided

Psühholoog ja suhte-ekspert Antonia Hall ütles, et liiga kitsaste riiete selga sikutamine võib kaaslasele näidata, et sul on liiga madal enesehinnang ning üritad tähelepanu saada valedesse kohtadesse. Lisaks pidevalt riietega sahmides jätad sa ebakindla mulje.

Liiga kottis riided

Ka vastupidi, kandes liiga kottis riideid, ei jäta see sinust kohtingul head muljet. Liiga suured ja peaaegu seljast kukkuvad riided annavad signaali, et sa pole viitsinud eriti enda sättimisega vaeva näha. Kanna midagi, mis pisut su figuuri rõhutab ilma, et oleks liialt seksikas.

Suured brändimärgid

Sa ei taha välja näha nagu kõndiv reklaam. Suured firmamärgid mõjuvad pigem vastupidiselt- odavalt.

Sloganitega riided

Pluuse on saadaval sadade erinevate humoorikate ja sügavate lausetega. Kohting pole see koht, kus neid demonstreerida. Sloganitega riided võivad sellisel sündmusel mõjuta pealiskaudselt.

Spordirinnahoidjad

Jäta need trennisaali. Kohtingule pandud rinnahoidjad peaksid olema seksikad, mitte vaid mugavad kodust välja astuda.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles