Ma ei olegi ideaalne: asjad, mida lahkuminek sulle paljastab

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Aeg pärast rasket lahkuminekut võib olla kurb ja täis õnnetuid mõtteid, aga see on ka hea aeg, et vaadata iseenda sisse. Lahkuminek võib õpetada meile nii mõndagi.

Sa oled tugevam, kui arvasid

Päevad, mis järgnevad lahkuminekule, tunduvad põrgulikult rasked ja sind läbivad meeletult paljud erinevad emotsioonid ja mõtted. Aga lõpuks sa võtad kokku oma jõu ja tahte edasi liikuda. See ei pruugi küll olla nii kiire ja valutu, kui sulle ehk meeldiks, aga sa oled selleks suuteline.

Sa peaksid üle vaatama oma ootused

Kui suhe lõppes, sest sa ootasid liiga palju väikese ajaperioodi jooksul, siis on aeg mõista, et suhe ei saa jääda kestma, kui ühel osapoolel on liiga kõrged nõudmised. Lahkumineku järgne aeg on ideaalne, et küsida endalt mõned küsimused ja vaadata üle oma ootused. Mõni inimene tahab väga kiiresti liikuda asjadega edasi, aga enamikule on selline käitumine liialt survet avaldav ja hirmutav.

Sa ei ole nii ideaalne, kui arvasid

Kui suhe lõppeb, siis mõistad sa, et ehk oleks asjad läinud teisiti, kui sa oleksid käitunud teisiti. Nüüd, kui sul on aega oma suhet mõttes läbimängida, võid sa aru saada, mis sai sellele saatuslikuks.

Sa tahaksid küll kogu süü oma eksi kaela ajada, aga tegelikult mõistad, et sa ei ole ka ise täielikult süüst vaba, mis puutub teie lahkumineku põhjustesse.

Kui sa mõistad oma vigu ja üritad end parandada, siis tuleb see sinu uuele suhtele kindlasti kasuks, kirjutab pulse.ng.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles