Arvad, et mees flirdib sinuga? Arva uuesti!

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kui sa olid väike, siis öeldi sulle, et kiusamine näitab seda, et inimesel on sinu vastu tunded. Täiskasvanuna tahaksime ju edasi uskuda, et meiega halvasti käituvad inimesed salaja hoopis armastavad meid. Paraku ei pruugi asjalood enam nii olla, kui sa kellelegi meeldid, siis tõenäoliselt sa tead seda.

Teie ees on mõned asjad, mis võivad sind panna arvama, et sa meeldid oma silmarõõmule, kuid tegelikult ei ole ta sinust huvitatud.

Ta mängib raskesti kättesaadavat

Kui ta mängib väga raskesti kättesaadavat, siis pean sinu kurvastuseks ütlema, et ta ei ole sinust eriti huvitatud. Kui ta ei kirjuta, helista, ei tee sinuga plaane, ei pööra sulle avalikus kohas tähelepanu, ega ürita sinuga vestlust alustada, siis tõenäoliselt ei ole sa tema jaoks prioriteet.

Kui sa püüad teda õigustada, öeldes, et ta on lihtsalt närvis sinu juuresolekul või ei taha liiga ilmselgelt oma huvi näidata, siis sellega sa petad ainult iseennast.

Kui sa kellelegi meeldid, siis tahab ta sinuga rääkida ja veeta koos aega, teiste arvamus ei loeks.

Ta flirdib sinu sõpradega

Kui keegi flirdib sinu sõpradega, siis seetõttu, et sa ei meeldi talle. Talle meeldivad sinu sõbrad. (Mul on kahju.) Või veel hullem, sinu silmarõõm on emotsionaalselt lasteaialapse tasemel ja ta arvab, et sinu tähelepanu pälvimiseks peab ta tekitama sinus hüljatud tunde. Ta arvab, et lõpuks sa lausa anud tema tähelepanu.

Kui lood on nõnda, siis unusta see tüüp kiirelt ja ole kindel, et ka sinu sõbrad sellise lõksu ei langeks.

Ta viib sind kokku oma sõbraga

Kui sa meeldid inimesele, siis ei ürita ta sind paari panna oma parima sõbraga. Ta ei küsi sinult, kas sulle meeldib ta toanaaber, eesmärgiga testida sinu armastust tema vastu, vaid ta tahab sinust lahti saada, üritades sind kellegi teisega paari panna.

Inimene, kellele sa meeldid, kutsuks su ise välja. Ta ei annaks sind kellelegi teisele üle. Seega, kui sinu silmarõõm üritab sind kokku viia mõne oma sõbraga, siis kahjuks ei näe ta sinus enda hingesugulast.

Ta tögab sind

Oled sa kuulnud tögamisest? Kui ta teeb sulle komplimendi, mis tegelikult ei ole siiras või on pigem solvav.

Toome näite: «Sul on ilusad juuksed, millal sa neid viimati pesid, kas kaks nädalat tagasi?» Mõnikord võidakse seda flirtimisega segamini ajada, aga keegi heade kavatsustega ei üritaks sinu tähelepanu nõnda võita. Tögamine on ebakindla inimese mäng.

Kui sa kellelegi päriselt meeldid, siis teeb ta sulle reaalseid komplimente, mitte selliseid, mis panevad sind ennast halvasti tundma.

Kui sa mõtiskled, kas sa meeldid oma silmarõõmule, siis on see probleem number üks, kirjutab Elite Daily. Sa ei peaks selle üle pead murdma, vaid ta peaks sulle oma tundeid väljendama, mitte sind ignoreerima või sinuga halvasti käituma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles