Mees avastas pärast abikaasa surma liigutava sõnumi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jimmy ja Billie Breland abiellusid 1954. aastal. Ameerika Ühendriikides Mississippi osariigis elav paar nautis õnnelikku elu 60 aastat, nad said lapsi ja lapselapsi.

Billie oli endine kooliõpetaja, kellele väga meeldis kirjakesi jätta, seda nii endale kui ka teistele. Jimmy töötas kohalikus ülikoolis. Billie aga lahkus meie hulgast 2015. aasta jaanuaris 83-aastaselt. Jimmy süda murdus.

Praegu teeb internetis uusi ringe kirjake, mille Jimmy pärast abikaasa lahkumist tolle rahakotist avastas. Tegemist on liigutava ja lohutava sõnumiga, mis mõeldud just Jimmyle.

«Palun ära nuta, et ma surin! Naerata, sest ma elasin! Tea, et ma olen õnnelikus kohas ja tea, et me kohtume jälle. Varsti näeme!»

Kiri aitas Jimmyl Billie lahkumisega hakkama saada, kirjutas oma blogis nende lapselaps Cliff. Ja kuigi kirja leidmisest on möödas paar aastat, ringleb sõnum uue hooga internetis ringi, tõestades inimestele, et just sellised väikesed lihtsad asjad on need, mis taastavad usu armastusse.

Jimmy's wife Billie died at the age of 83. Two days later, Jimmy happened to notice a note tucked away in her checkbook....

Posted by Spongepost on Friday, 26 May 2017
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles