Jobuga deitimise plussid ja miinused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Naisi miskipärast lausa tõmbab nende hulljulgete, ebaratsionaalsete, ebaviisakate ja ebausaldusväärsete meeste poole. Teisisõnu, jobude suunas. Ja siis peab iga naine tegema nimekirja plussidest ja miinustest, mis jobuga deitimine endaga kaasa toob.

Temaga on põnev (nagu tõsieluseriaalis)

Kõik on põnev, kogu aeg. Lausa nii põnev, et igasse päeva mahub mõni hämming. Mõned kirjeldavad nn häid mehi kui igavaid mehi. Aga kas see siis tegelikult ka nii halb on? Alguses tundub, et pidev põnevus on lahe, kuid pika peale ei soovi sa endale meest, kes on pere luues ning kohustusi võttes ettearvamatu. Tõsieluseriaale on põnev vaadata, kuid ise seal sees elada ei tahaks.

Ta mäletab tähtsaid detaile teie suhtest (aga vaid siis, kui tülitsete)

Kumba sa eelistaks: meest, kes mäletab teie esimest suudlust, või meest, kes tuletab aastaid meelde, mida talle purjus peaga ütlesid. Ma usun, et vastus on üsna selge. «Pahadel kuttidel» on valikuline mälu ning üldjuhul jäetakse meelde see, millest tal kasu on.

Ta on sinu jaoks olemas (enamuse ajast)

Jobudel on suurepärane oskus paigutada naised enda prioriteedide hulgas võimalikult madalale, kuid samas tekitada naistes tunnet, et nad on liiga klammerduvad. Ole kindel, et mees on vahel hõivatud, mitte pidevalt kadunud.

Ta muudab su elu igaveseks (tekitades sulle eluaegse trauma)

Sa ei unusta kunagi seda pöörast, maha visatud aega, mis mõne nõmeda mehe peale oled panustanud. Nad on väga head manipulaatorid, jättes sulle tunde, et kõik on sinu süü. Tegelikkuses pole ta kunagi «see õige» olnudki.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles