Asjad, mille puhul ei tohiks suhtes kompromisse teha

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Scanpix

Suhtes olles ei saa sa kompromisside tegemist täielikult vältida ja mõnikord pead sa oma mugavustsoonist välja tulema, et partnerile poolel teel vastu tulla. Kompromisside tegemine näitab, et sa hoolid kaaslasest ja pingutad suhte nimel. Sellegi poolest, kompromisse ei saa teha kõikides asjades.

Teie ees on kolm asja, mille puhul ei tohiks suhtes järeleandmisi teha.

Piirid

Igas suhtes tuleks paika panna mõned piirid. Millised asjad on aktsepteeritavad ja millised mitte.

Tavaliselt ei ole vaja neist isegi otseselt rääkida, sest paarid õpivad üksteise piire tundma ka siis, kui nad on lihtsalt mõnda aega koos olnud. Aga kui sinu arvamus on mõne asja suhtes muutunud, siis peaksid kindlasti sellest oma partnerit teavitama.

Kui sul on kogu elu olnud mingis valdkonnas oma kindel nägemus, siis sa ei peaks sellest suhtes olles taganema.

Lugupidamine

Kas saab üldse rääkida armastavast ja õnnelikust suhtest, kui puudub lugupidamine?

On võimatu, et suhe jääb püsima või on õnnelik, kui üks partner ei mõista, mida tähendab lugupidamine ja ei ole valmis seda oma kallima suhtes üles näitama.

Kui sa oled koos kellegagi, kes käitub sinuga regulaarselt lugupidamatult, siis ära ürita teda välja vabandada. See muutub aja jooksul tõenäoliselt ainult hullemaks.

Sõprussuhted

Ära ütle lahti headest sõpradest kompromissi eesmärgil, kirjutab pulse.ng. Sõbrad peaksid kindlasti alles jääma ka siis, kui sa oled suhtes. Neil on tähtis roll sinu elus ning partner peab sellega harjuma.

Kui sa oled koos inimesega, kes üritab sind hoida eemal sõpradest ja tahab, et sa lõpetaksid nendega suhtlemise, siis on see suur ohumärk, mida ei tohiks ignoreerida.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles