Helena Liiv: kui tantsupartnerite vahel on vähegi sädet, siis on suur tõenäosus saada paariks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Liiv ja Veiko Ratas
Helena Liiv ja Veiko Ratas Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti võistlustantsu esipaar Helena Liiv ja Veiko Ratas on olnud paar ka eraelus, mis naispoole sõnul pole tantsukaaslaste puhul sugugi haruldane. Tänaseks on nende armulugu lõppenud, mis aga ei takista neid koos edasi tantsimast, selgus ajakirjast Kroonika.

Ratas rääkis nende armusuhet silmas pidades, et kui mingil perioodil oli see toetav, siis teisel perioodil segas see tantsimist. Liiv lisas, et tantsimine soodustab kokkusaamist ja -jäämist, sest koos veedetakse palju aega: «Kui partnerite vahel on vähegi sädet, siis on väga suur tõenäosus saada paariks ka väljaspool tantsusaali.»

Nüüd on mõlemal tantsupartneril küll uus lähisuhe, kuid Ratase sõnul leidsid nad, et tantsupaarina on mõistlik siiski jätkata, sest koos on tehtud palju tööd. «Me oleme niivõrd hästi kokku tantsinud ja me sobime,» märkis Liiv.

Sel nädalavahetusel osaleb tantsupaar Tallinnas toimuval standardtantsude maailmameistrivõistlustel, kuhu Ratase sõnul lähevad nad võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles