Tehke neid ebatavalisi asju ja kirg teie suhtest ei kao

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kui te üritate hoida oma suhet terve ja värskena, siis on olemas mitmeid erinevaid ebatavapärased asju, mida te partneriga koos peaksite vähemalt kord aastas tegema. Need aitavad lisada suhtesse veidi vürtsi ja tugevdada teievahelist sidet. 

Tehke midagi, mis teid hirmutab

Vähemalt kord aastas tehke koos üks julgustükk. Tehke midagi pealtnäha hirmsat, näiteks langevarjuhüpe, nudistide randa minek või proovige lihtsalt mõnda väga veidrat ja eksootilist sööki. Kui te teete midagi sellist, mille ees teil mõlemal hirm on, siis see tõstab teievahelise usalduse hoopis teisele tasemele. See on imeline tunne, kui ületate üheskoos hirmu.

Minge tagasi sinna, kus te esimest korda kohtusite

Kui on võimalik rännata tagasi sinna, kus te esimest korda kohtusite, siis see oleks väga armas traditsioon, mida kord aastas teha. Meil on kogu aeg nii kiire, et tihti unustame toredad seigad minevikust. Kord aastas oleks tore ju võtta see aeg ja üheskoos meenutada.

Teeselge, et olete võhivõõrad

Kui kirg teie suhtes hakkab taanduma, siis võiks olla üsna lõbus üks päev välja minna ja käituda nagu te oleksite võõrad, kes kohtuvad esimest korda. Te võite asja veel huvitavamaks teha, muutes nimesid ja mõeldes enda mineviku hoopis teistsuguseks. Proovige ja vaadake, mida see päev teile lõpuks toob.

Ööbige kodu lähedal hotellis

Puhkamises ei ole midagi imelikku, aga kui see toimub kodulinnas olevas hotellis, siis võib see tunduda üsna veider. Aga see on just see, mida te peaksite vähemalt kord aastas tegema. Tänapäeval on kõikidel nii kiire elutempo, et on raske sõita ära nädalaks või isegi vaid pikaks nädalavahetuseks. Hotellis ööbimine on hea viis saada mõtted eemale kohustustest ja nautida rahulikult üksteise seltskonda kasvõi ainult ühe õhtu. Tähtis on see, et poleks mingeid segavaid faktoreid, vaid saaksite nautida mullivanni ja toateenindust.

Minge enda linnas tuurile

Kui sa elad koos oma partneriga (või isegi kui ei ela) on väga kerge langeda rutiini ohvriks: tõused hommikul üles, lähed tööle, tuled koju, vaatad telekat. Et rutiini natukene raputada, peaksite endale meelde tuletama, milliseid toredaid asju on teie linnal pakkuda.

Milline on kõige lahedam viis seda teha? Koos professionaalse giidiga, sest siis veedate koos aega, aga samal ajal õpite lisaks ka enda linna ajalugu lähemalt tundma. See on hea võimalus jalutada oma kallimaga käest kinni. Oleks ju armas?

Seksige uues ja huvitavas kohas

Sa kindlasti tahad küll olla ettevaatlik, kus sa sellise asjaga tegeled, aga mõni täiesti uus koht seksimiseks on suurepärane idee. Te võiksite valida mõne natukene riskantsema koha, see lisab põnevust juurde, mis võib olla väga erutav. Valige selleks kohaks näiteks restorani või peokoha tualett. Kui säde teie vahel on kustumas, siis see lööb selle kindlasti jälle lõõmama, kirjutab bustle.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles