Mehed ei mõista: asjad, mida naised teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ishay Botbol / Panthermedia / Scanpix

Naised on Veenuselt ja mehed Marsilt? Vahel tundub küll nii olevat. Siin on kaheksa olukorda, mis on naiste jaoks loomulikud, kuid meeste jaoks täiesti arusaamatud.
 

Koos tualetis käimine

See on asi, mida mehed lihtsalt ei suuda mõista. Mitte ainult ei taha mehed vetsus käies üksteisega rääkida, nad käivad häda tegemas WC eri nurgas. Naiste jaoks on see aga koht, kus kiirelt jagada emotsioone ja mõtteid, vahetada ilutooteid ja klõpsata mööda minnes mõni peeglipilt.

Kurbade ja depressiivsete filmide vaatamine

Jah, naistele meeldib keerata kerra pudeli veini ja oma armsamaga, et jälgida mõnd südantlõhestavat lugu. Mehed seevastu tahaks pähe panna 3D prillid ning jälgida mõne superkangelase võitlust pahalasega. Meeste jaoks ei ole ahvatlev veeta reede õhtu nuttes mõne väljamõeldud tegelase surma peale.

Alaselja tätoveeringud

Tuntud ka selle poolest, et nende tätoveeringute omanikud armastavad paljude meestega ringi käia. Ilmselgelt on see stereotüüp ega pruugi vastata tõele, kuid mehed seda moodi ei mõista.

Zumba ja muud trennihullused

Meeste jaoks on trenni valikul kaks varianti: jõutrenn ja kardiotrenn. Naiste jaoks on võimalused piiritud. Zumba, akrojooga, sup-jooga ja nii edasi. Üks moehullus ajab teist taga. Enamik mehi ei jaksa järge pidada, mis hetkel popp on. Milleks küll naistele seda kõike vaja on?

Kiired dieedid ja puhastustsüklid

Veepäevad? Detox? Meestele on müsteerium, mida kõike annab organismile teha ja milliseid trende liikvel on. Muidugi on ka neid mehi, kes eeskujulikult smuuti-dieete peavad, kuid suurem osa neist on lihtsalt neist hämmingus. Ehk seetõttu on ka enamik selliseid reklaame suunatud just naistele.

«Pardinägu»

See kaunis pruntis suu enne pildi tegemist, mida naised armastavad teha, pole vastassugupoole seas just väga armastatud.

Esimene pilt ei sobi kunagi

Naisega/naisest pilti tehes tuleb neid teha terve albumitäis. Just seetõttu, et oleks hiljem valikut. Enamik naisi teeks rohkem kui ühe pildi, kui neile see võimalus anda. Mehed seevastu lepivad ühega ega ole eriti nõudlikud.

Sõbrustamine nendega, kes sulle tegelikult ei meeldi

Sõbrannad, keda taga räägid, kuid kellega koos mees sind ikka ja jälle näeb? Need on olukorrad, millest meessugu aru ei saa. Kui meeste seltskonnas on keegi, kes neile väga ei meeldi, siis ta nende seltskonnas ka eriti kaua ei püsi.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles