Kui kohtusite kohtinguportaalis, on teie suhte püsimiseks vajalikud need omadused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Tänapäeval on palju lihtsam leida endale kaaslast mõnest kohtinguportaalist, mitte enam tänavalt. Küll aga on kohtinguportaalis kohtudes suhte õnnestumiseks vajalikud mõned olulised näitajad.

Järjepidevus

Erinevatel saitidel suheldes on normaalne, et kirjutatakse iga paari päeva tagant. Oht asja lagunemiseks tekib siis, kui ei viitsita vestlust pidada või vastatakse liiga pikkade vahedega. Internetis käib asi kiiresti: järgmine profiil ette ja kirjutadki juba uue inimesega. Kui sa ei ole järjepidev enda suhtluses, võid unelmate kaaslase sootuks ära unustada.

Elevus

Kohtingulehed on nagu lihaturg: vali, millist soovid. Blondi? Brünetti? Martin? Missugune Martin? Ilmselt räägid hetkel vähemalt viie Martini-nimelisega. Üleküllus kipub tihti tüütama, kuid kui tahad leida sellisest kohast tõelist suhet, pead ikka ja jälle olema elevil iga Martini ja Miku üle, kellega suhtled. Teisiti sealt midagi head välja ei saa kasvada.

Romantika

Võib tunduda, et internetis tutvumine võtab suhtest romantika ära. Tegelikkuses vastupidi. Sättige paika kuupäev, mil kohtute ning pingutage, et seda meeldejäävaks teha. Võta kaasa lilled või mõni muu meene, mis on teie omavaheline nali. Flirtige, nautige üksteist ja romantikat.

Kohtumised päris elus

On neid, kes kohtasid üksteist mõnes portaalis neli aastat tagasi ning on terve selle aja mõnusalt vestelnud, kuid pole kunagi päris elus kokku saanud. Sel juhul tekivad küsimused: kas ta on abielus? Miks te kokku pole saanud? Selline suhtlus ei vii kuhugi, veel vähem päris suhteni.

Telefonikõned

Tunned, et kellegi uuega esimesel kohtingul magada on okei, aga telefonikõne liiga intiimne? Sel juhul unusta normaalne suhe. Üks minut kõne ütleb rohkem kui sada sõnumit. 

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles