Mees andis naisele liiga väikese kihlasõrmuse, et naine alla võtaks. Naine on nüüdseks kaotanud 25 kilo ja nõmeda mehe (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leonello Calvetti / PantherMedia / Scanpix

Kihlumine peaks olema maagiline hetk. Kuid mitte siis, kui sinu tulevane sulle mitu numbrit väiksema sõrmuse ulatab ning ütleb: «Saad kanda siis, kui alla võtad.»

23-aastane Chloe Cooper on kaaluga võidelnud terve oma elu. Juba koolis oli tal probleeme kehakaaluga ning hirm kehalise kasvatuse tundide ees oli iganädalane. 16-aastaselt kohtus naine enda kallimaga ning koliti kokku. 5 aastat hiljem palus mees teda naiseks, kuid ulatas talle sõrmuse, mis naise sõrmenukkidestki üle ei tulnud. Kuna mees teadis naise sõrmuse suurust, oli naine segaduses. «Saad seda kanda siis, kui alla võtad,» oli mehe vastus. Naise kaal oli tol ajal üle 95 kilo.

Tänaseks on naine mehest lahus ning kihlatud uue kaaslasega. Tagasivaadates oskab Chloe näha, kui palju ebakindlust eelmine mees temas tekitas: «Vaimse vägivalla märke oli tegelikult juba algusest peale.» Tänaseks on naine kaotanud 25 kilo ja kannab neli suurust väiksemaid riideid. Ta on avastanud enda jaoks jõusaali ja jõutrennid. Ka oma uut kihlatut kohtas naine just trennisaalis.

Vaata pilte naise muutumisest siin.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles