Viis märki, et te lähete partneriga varsti lahku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

On olemas mõni märk, mis viitab sellele, et teie teed partneriga lähevad varsti lahku. Kui need märgid on sulle enda suhtest tuttavad, siis pane kurvad laulud ja salvrätikud juba ootele.

Ta ei ütle enam «ma armastan sind»

Sa ei pruugi esialgu isegi märgata, et sinu kallim ei ütle enam «ma armastan sind», aga lõpuks hakkad seda täheldama. Märgi reaalselt üles, kui tihti ta seda ütleb. Kui varem oli see lause, mida ta ütles igapäevaselt, aga nüüd sa enam ei kuulegi seda, siis on midagi korrast ära.

«Kui partner neid kolme sõna enam ei ütle, siis on see tõenäoliselt seetõttu, et ta otsib teed sellest suhtest välja,» selgitab suhteekspert April Masini. «Neid sõnu kasutavad inimesed, et väljendada oma kiindumust ja hoolivust, kui sa neid enam ei ole kuule, siis on teie suhet varjutamas tume pilv.»

Ta ei võta sind üritustele kaaslaseks

Kui sinu partner on viimasel ajal käinud paljudel üritusel, ilma et ta sind enda kaaslaseks kutsuks, siis on see märk sellest, et ta ei veeda sinuga just meelsasti aega. Loodetavasti võtaks ta sind vähemalt pulma kaasa.

«Kui parter on sinu üle uhke, siis tahab ta sind ka teistele näidata. Aga kui tema peas keerlevad lahkuminekuplaanid, siis ei kutsu ta sind üritustele tõenäoliselt seetõttu, kuna soovib seal flirtida ja suhelda teiste inimestega,» selgitab Masini. «Selline käitumine vastab eriti tõele pühade ajal, sest see pole just hea märk, kui kaaslane ei taha aasta õnnelikemat aega sinuga veeta.»

Ta tundub endassetõmbunud

Kas sinu partner tundub endassetõmbunud? Mitte lihtsalt seetõttu, et ta ei reageerinud sinu pool tundi tagasi postitatud Instagrami pildile või sellepärast, et ta oli nädal aega palavikus ega suhelnud kuigi palju. Aga kui sinu kõhutunne ütleb, et partner on sinust kaugenenud, siis usalda selles osas oma vaistu.

Suhte nimel mitte pingutamine näitab, et partner ei ole huvitatud enam suhtesse investeerimisest. Kas partner korraldas sulle varem üllatusena kohtinguõhtuid või valmistas sulle õhtusöögi? Kas ta enam ei tee selliseid asju? Räägi temaga sellest. Kui midagi ei muutu, siis on ta tõenäoliselt ühe jalaga juba uksest väljas.

Ta hakkas enda eest eriliselt palju hoolitsema

Kas sinu partneril on järsku elu suurim kriis, kui märkab uut kortsu või mõnda halli juuksekarva? Muidugi võib raske olla vahet teha, võib-olla tal olid lihtsalt väga kõrged ootused uuele näohoolduse rutiinile. Aga kui ta hakkab kandma hoopis teistsugust soengut ja väga palju sellele tähelepanu pöörama, siis on see küll ohumärk.

«Järsud muutused käitumises, mis on mõeldud väljanägemise parandamiseks, on alati märgid, et midagi on toimumas – ilma sinuta,» selgitab Masini.

Suhtes peab olema usaldus. Räägi partneriga oma hirmudest ja muredest. Kui ta sinust hoolib, siis on ta sinu vastu aus. Läbipaistvus on suhtes oluline.

Ta puhkab ilma sinuta

See märk on väga spetsiifiline. Te mõlemad võite vajada veidi aega iseendale, aga te peaksite tahtma avastada uusi kohti ka koos kallimaga.

«Mõnikord on tore minna puhkama üksi, sõprade või mõne pereliikmega, et veidi kaaslasest eraldi aega veeta,» ütleb Masini. Aga kui puhkused on pidevalt eraldi, siis on see märk, et te ei jaga tähtsat osa suhtest ja see hakkab mõranema.

Kui sinu kallim käib üksinda puhkamas kaks korda kuus, siis oleks tõenäoliselt aeg temaga rääkida ja küsida, mis on sellise käitumise tagamaad.

Veel kord, kui sinu suhtes on toimumas mõni neist asjadest, siis see ei tähenda ilmtingimata seda, et ta kavatseb sinust lahku minna. Aga samas, kui sa juba selle artikli avasid, siis tõenäoliselt on sul selles osas mõni kahtlus.

Räägi partneriga neist hirmudest, enne kui süüdistad teda oma raamatupidajaga magamises. Mõtle, mida sina sellelt suhtelt üldse tahad. Kui suhe tekitab sinus ainult kahtlusi, siis ei ole see parim viis jätkamiseks, kirjutab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles