Uus hittrinnahoidja päästab tissihigist

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
www.tatatowel.com
www.tatatowel.com Foto: Ta Ta Towel

Suurerinnalised naised teavad seda tunnet: sa tuled värskelt duši alt ning ajal, kui püüad juukseid föönitada, see algab: higi nõrgub rindade alla ning puhas ja värske tunne, mis peaks pärast pesu sind valdama, kaob hetkega.

Erin Robertson oli just selline naine, kes proovis kõike, et piinlikku ja tüütut probleemi vältida - küll kasutas ta beebipuudrit, küll keeras rindade alla vanu T-särke ja pesulappe, miski ei aidanud. Kui ta aga probleemi üle pikemalt mõtles (olles ise deidil - kindlasti oli see kohting väga põnev...), jõudis ta lõpuks ka lahenduseni. Ta Ta Towel oligi sündinud!

Naised kõikjal maailmas rõõmustavad ning imetavad emad on maininud, et tegemist on ideaalse tootega tundlikele nibudele, mis pealegi imab üleliigse rinnapiima, kirjutab Mirror.

Ta Ta Towel maksab nende veebipoes umbes 38 euro ringis ning fakti järgi, et paljud disainid on hetkel välja müüdud, saab näha, kui populaarse tootega tegu. Pole ka midagi imestada - hüvasti, tissihigi, me ei jää sind igatsema!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles