Mida peaks partner teadma sinu kohta enne kokku kolimist?

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Kallimaga kokku kolimine võib olla teie suhtes suur ja põnev samm. Kodu jagades saate veel rohkem asju koos kogeda, aga peaksite siiski arvestama ka sellega, et see ei ole ainult lust ja lillepidu. 

Avaldades üksteisele järgnevaid fakte enda kohta, on suurem võimalus, et teie kooselu laabub ilma suuremate probleemideta. 

Kas sa oled varajane linnuke või pigem öökull

Enne kokku kolimist peaksite partneriga kindlasti arutama seda, millal kellelegi meeldib voodisse minna, millal ärgata ja kuidas see toimima panna. See võib tunduda tühisena, aga tegelikult pole.

Oled sa puhtusefriik või räpakoll

Enne ühisele pinnale elama asumist rääkige parteriga puhtuse hoidmisest ja üldistest harjumustest, mis on hügieeniga seotud. Kui te kaks olete selles vallas täiesti erinevad, siis tasub mõelda, kas te ikka peaksite kokku kolima või siis vähemalt arutage tõsiselt, kuidas olukorraga toime tulla, enne kui see on käes.

Mida sa arvad lemmikloomadest

Kas sa oled seda tüüpi, kes nunnutab igat vastutulevat kutsikat? Kas sa plaanid kunagi endale ka ühe võtta? Või vastupidi, sa ei talu loomi üldse?

Igal juhul, tehke see asi selgeks enne kokku kolimist. Kui sul juba on lemmikloom, siis peate tema peale ka mõtlema.

Kui palju isiklikku ruumi sa vajad

Kellegagi koos elamine ei tähenda seda, et pead loobuma täielikult oma isiklikust ruumist. See on teema, millest paljud paarid ei räägi, aga tervisliku suhte nimel tuleks see teema siiski üles tõsta.

Kuidas te rahaga ümber käima hakkate 

Kas maksate kõige eest võrdselt või maksad sina teatud asjade eest ja tema teatud asjade eest? See tuleks leppida kokku enne kolimist, et vältida hilisemaid tülisid sellel teemal.

Kui tihti sa tahad seksida

Jah, täpselt nii. Te peaksite rääkima seksist. Liiga paljud pikaajalises suhtes olnud paarid arvavad kokku kolides, et seks kulgeb vanaviisi ja sellest pole vaja rääkida. See võib mõnikord tõsi olla, aga enamasti ei ole, seega on parem maha istuda ja teineteise ootusi arutada.

Võib-olla on ühel palju suurem seksiisu, kui teisel? Ehk on ühe jaoks tervislik seksida iga päev, aga teise jaoks on kaks korda nädalas ideaalne.

Koos elades seisate selle probleemiga silmitsi rohkem, sest vanasti seksisite tõenäoliselt iga kord kui nägite, aga nüüd asjad enam päris nii jätkuda ei saa, kirjutab Elite Daily. 

Kuidas sa suhtud külalistesse

Kas sulle meeldib sõpru ja perekonda tihti külla kutsuda? Oled sa meelelahutaja? Mida sa arvad kutsumata külalistest?

Uuri välja, mis on sinu partneri arvamus külaliste võõrustamise suhtes, et sa saaksid tema arvamust samuti respekteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles