Kas teadsid? Kõige mustemad kohad sinu kodus

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Oskad sa nimetada, mis on sinu kodus kõige mustemad kohad? Enamus pakuks ehk tualett, esik ja võib olla ahi? Vastused võivad sind üllatada.

Telekapult

Kõnnid tihti koju ja paned teleka mängima enne, kui käsi pesed? Umbes pooltelt pultidelt leiab hirmsaid viirushaiguseid ja bakereid, mida sa enda koju ei tahaks. Õhtune snäkitamine õhtul teleka ees? Ära käsitle korraga sööki ja telekapulti.

Valgusti nupud

Ei taha sind hirmutada, kuid WC pott pole kõige hirmsam koht su kodus, selleks on valgustid. Astudes tuppa, paned esimese asjana tule põlema (eriti, kui väljas on juba pimedam aeg). Sinna nupule kogunevad kõikvõimaikud haigustekitajad, mille vältimiseks võiksid nuppe regulaarselt pesta.

Kohvimasin

Mõned masinad juba pesevad end ise, kuid ka teiste masinate puhul pestakse igapäevaselt vaid kannu osa. Tegelikkuses peaks pesema seest kogu masinat. Sa ju ei taha kohvile soovimatut lisamaitset?

Pesuharjad

Aga ka pesukäsnad, lapid ja nii edasi. Puhastad nendega teisi musti kohti enda elamises, kuid puhastajad jätad räpaseks. Korra vee alt läbi laskmine ei aita. Puhasta neid regulaarselt.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles