Viis märki, et ta on sinusse päriselt armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas ta võtab sind tõsiselt? Või on ta huvitatud vaid juhusuhtest? Siin on viis märki, mis tema motiivid reedavad.

Potentsiaalse suhtepartneriga tutvumine ei ole kunagi olnud nii lihtne ja samas ka nii keeruline kui täna. Selle põhjuseks on tutvumisportaalid ja äpid. Need aitavad meil kergelt tutvuda, kuid teevad inimese mõistmise raskemaks. Seetõttu pole haruldane, kui uus tutvus tekitab segadust ja tema kavatsused tunduvad ebamäärased.

Freundin nimetab viis märki, mis näitavad, et ta kavatsused on ilmselt siiski tõsised.

Ta helistab sulle

Sõnumite saatmise ajastul on see väga haruldane, kui keegi suvatseb päriselt helistada. See on isiklik ja nõuab suuremat pingutust kui tähtede sisse toksimine. Järgmise kohtingu kavandamine telefoni teel või lihtsalt ka sinu hääle kuulamine on kindlasti märk sellest, et ta on sinust tõsiselt sisse võetud.

Ta võtab sinu jaoks aega

Kui keegi on meile tähtis, siis oleme valmis tema jaoks aega vabaks võtma. Seega on see hea märk, kui mees loobub sõpradega kokku saamisest selleks, et olla koos sinuga. Lükkab ta aga sinuga kohtumist millegi muu pärast edasi, ei ole väga head loota.

Ta avab end sulle

Inimesed ei ava end kellelegi, keda nad ei usalda ja kes neile ei meeldi. Mehed veel enam kui naised. Seetõttu on see hea märk, kui ta räägib sulle oma minevikust mõne loo või paljastab isiklikke detaile. Tehes seda lõhub ta teievahelist barjääri ja see teeb teid lähedasemaks.

Ta kustutab oma konto

Kui ta on valmis pärast sinuga kohtumist oma Tinderi konto kustutama, ei ole sul vaja karta, et ta sind tõsiselt ei võtaks. Ta on leidnud selle, mida ta sealt otsima läks! Teised naised ei paku talle praegu huvi.

Ta tutvustab sind oma vanematele

Vanematele tutvustamine on kõige traditsioonilisem märk sellest, et ta võtab teie suhet tõsiselt. Kui see juhtub, on oluline samm tehtud ja võid rahumeeli ühisele tulevikule mõelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles