Mehed avaldavad, miks nad armastavad oma partnerit

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Mõnikord võib olla raske meeles pidada, et midagi nii maagilist ja imelist nagu tõeline armastus, võib ikka veel eksisteerida. Eriti raske on siis, kui sinu enda elu meenutab rohkem mõnda tõsieluseriaali, kus sa soovimatult pead osalema.

 

Me palusime meestel selgitada põhjuseid, miks nad oma kallimat armastavad. Ja uskuge, te tahate nende vastuseid lugeda!

1. «Ta on tark, seksikas, humoorikas ja suudab mööda vaadata minu pöörasest minevikust. Samal ajal on ta veel armastav ema meie lapsele ja kasuema minu vanemale pojale. Tegemist on uskumatult tugeva ja ausa inimesega, kes seab pere alati esikohale. Ta tähendab minu jaoks kõike.»

2. «Ta mõistab mind. Ta on alati olemas ja kuulab mind, kui seda vajan. Ta teab kuidas mind puudutada, ta teab kuidas minuga rääkida. Ta suudab nii palju edasi anda puhtalt oma pilguga.»

3. «Ta tunneb siiralt huvi minu hobide ja tegevuste vastu, see on väga lahe.»

4. «Ta paneb mind tundma, et olen kõigeks võimeline.»

5. «Kõlab paranoiliselt, aga ta on ainuke inimene, keda ma üldse tõeliselt usaldan. Ma olen väga iseseisev mees ja näen palju vaeva, et ei peaks kellelegi teisele toetuma või kedagi raskesse olukorda panema. Aga kui ma vajan midagi või tahan lihtsalt kellegagi rääkida, siis ma tean, et tema on minu jaoks alati olemas. Ta teeb alati oma parima, et mind aidata, täpselt nagu mina annan endast parima tema jaoks. See tähendab mulle palju.»

6. «Ta paneb mind tundma maailma parima inimesena, isegi pärast seda, kui olen talle rääkinud halbu asju enda kohta.»

7. «Ta tekitab minus tundeid, mida ma pole kunagi varem kogenud. Enne temaga kohtumist ma ei uskunud, et selline armastus võib eksisteerida. Ta paneb mind ennast erilisena tundma, kui ma parasjagu ei tunne ennasti hästi. Tänu temale tunnen ennast humoorikana, kui just hetk tagasi tundsin ennast täieliku juhmardina.»

8. «Ta on mina, aga tüdruk.»

9. «Pärast kaheksat aastat abielu, jätab mu süda ikka veel tema pärast lööke vahele. Ta on töökas, tark, imelise iseloomuga ja super kuum, isegi pärast kahte last. Ta teab, kuidas muuta minu halvad päevad heaks ja head päevad veel paremaks. Ma ei kujutaks elu ilma temata ette.»

10. «Ta on ekstreemselt andekas. Kui ma olen tujust ära, siis tema tõstab minu tuju ning teeb mulle tihti komplimente. Tänu temale käin ma palju rohkem kodust väljas (ma olen introvert). Ta hoolib minu arvamusest, pingutab minu nimel, laulab koos minuga autos ja kogeb minuga uusi huvitavaid asju.»

11. «Temaga koos on alati lõbus ja tal on imeline iseloom. Ta näeb vapustav välja nii meigiga kui ilma. Ta suudab nalja visata isegi nende teemade üle, mille kohta tal on tugev arvamus. Ta muudab iga mu päeva paremaks. Loodetavasti ühel päeval tunneb ta sama minu kohta.»

12. «Ta paneb mind hästi tundma sellisena nagu ma olen. Meil on hea suhtlus ja imeline seks. Ta on alati minu jaoks olemas, aga meil mõlemal on ka iseseisvad elud, mis tähendab, et igaüks vastutab ise oma õnne eest, mitte ei kohusta partnerit.»

13. «Ei ole konkreetset asja, mis tema puhul mulle atraktiivne on, vaid ta on üleni atraktiivne minu jaoks. Ta on humoorikas, aga ta arvab, et mina olen humoorikam (tegelikult pole). Ta on väga intelligentne, aga ta ei pea vajalikuks seda kellelegi tõestada. Iga päev püüab ta olla parem inimene, kui oli eile. Ja ei saa mainimata jätta, et tal on väga ilus tagumik. Me oleme abielus olnud peaaegu 20 aastat.»

14. «Ta suudab mind naerma ajada, ilma isegi üritamata, mis on üsna haruldane. Kui ta on millegi pärast põnevil, siis ta lausa särab ja tema häälest kõlab siiras õnn. Ta on kõige imelisem tüdruk maailmas ja ma mõtlen seda päriselt, tema muidugi ei usu.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles