AUGUSTIHOROSKOOP: Sõnnid olgu hoolsad finantsidega, Lõvide armuelu on täis vallatlemist

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käes on august! Mida toob alanud suvelõpukuu tosinale tähemärgile? Vaata galeriist, et teada saada!

 
 Foto: Vida Press

JÄÄR

Augustikuus on hõlmanud su mõtted suhted pere ja lähedastega. Õnneks aitavad sel kuul karjääris kaasa just suhted, sotsiaalne ringkond ja perekonna tugi aitab lahendada finantskitsikusi. Kui sa oled vallaline, siis pakub tuge Jupiter – õhus on armastust ja potentsiaalseid uusi armusuhteid. Tervis on sul ideaalses korras, naudi elu täiel rinnal!

SÕNN

Sel kuul pead olema paindlik ning oma eesmärkide saavutamiseks pead mängu võtma kogu oma sotsiaalse intelligentsuse. Kui sa oled töötu, siis hoia silmad lahti – head tööpakkumised on käeulatuses! Retrograadis Merkuur mõjutab kuu alguses su finantse ebasoodsalt, nii et ole väga hoolas oma kulude ja tulude tasakaalus hoidmise suhtes. Suhted, mis on seni olnud stabiilsed ja ehk igavadki, saavad sisse uue hoo ning armastus puhkeb taas õitsele.

KAKSIKUD

Merkuuri mõju tõttu paraneb augustis sinu suhtlemisoskus. Kuu positsioon aitab finantsasjades, kuid tööalaselt pole karjääriväljavaated just väga eredad. Õnneks on kodused meeleolud meeldivad ja ka tervisega on sel kuul kõik korras.

VÄHK

Vähi peresidemed on sel kuul väga elavad – on rohkesti kokkutulekuid, pidusid ja niisama mõnusaid ajaveetmisi. Küll sul tulevikus karjääri planeerimiseks aega on, ära sellepärast praegu muretse. Partneri toel saavad paremasse seisu rahaasjad ning on näha finantside suurenemist. Vallalised aga otsivad praegu rikkaid kallimaid. Tervis ja energiatase on suurepärased.

LÕVI

Augustikuus kipud sa anduma sensuaalsetele mõnudele, kuid Saturn hoiab sind tagasi. Tööalaselt oled sa sel kuul üliedukas, Merkuur ja su finantsilised teadmised aitavad rahaasjades edusamme teha. Kui sa oled vallaline, siis armuelus praegu tõsised tuuled ei puhu, vaid on ette näha rohkelt vallatuid õhtuid. Tervisega võib olla muret, kuid ei midagi sellist, mida korralik toitumine ja trenn ei parandaks.

NEITSI

Augustis pead leidma parima tasakaalu töö- ja pereelu  vahel. Merkuur annab sulle selleks õnneks lisaenergiat. Sinu rahaasjadele annavad eraldi hoogu Veenus ja Jupiter. Kui sa oled vallaline, siis tõmbad oma lõputu sarmiga partnereid ligi. Muret teeb ehk vaimne tervis – püüa leida aega mediteerimiseks ja joogaks, et end paremini tunda.

KAALUD

Tänu Jupiteri ja Veenuse seisudele tuleb augustikuu sulle äärmiselt nauditav. Samas professionaalne elu võib olla küllalt väljakutseterikas ja keerulinegi. Kuu viimane nädal toob soodsad tuuled pangakontole. Pereelus võib märgata teatud stressi, kuid tervis on sul ideaalses korras.

SKORPION

Sel kuul domineerivad sinu elus karjäär ja äriasjad. Saturni toel teed tööalaselt suuri edusamme. Sul jääb üle ka piisavalt raha, et tegeleda heategevusega. Kui sa oled vallaline, siis on sel kuul armuasjad pisut keerulised. Tervis annab märku, et peaksid võtma rohkem puhkepause ja end kosutama.

AMBUR

Sel kuul on su agendas välisreisid ja spirituaalsus. Karjäär jõuab seniiti ning raha tuleb sisse rohkem kui iial varem. Veenus ja Jupiter soodustavad kõike armuasjadega seotut – seega vallalised võivad leida selle, kelle on otsinud ning suhteinimesed avastada, et partner on äratanud uued tugevad tunded ning kireleegi. Tervis on keskpärane.

KALJUKITS

Kui sa tahad augustikuus edukas olla, pead sa leidma viisi, kuidas ühildada äärmine iseseisvus kompromissioskusega. Õnneks tagavad planeedid sulle professionaalses vallas erakordselt hea kuu. Rahaline seisukord on habras, seega tee mõistlikke otsuseid. Pereasjad võivad hakata armusuhteid segama. Tervis on suurepärane.

VEEVALAJA

Augustikuus soodustab Merkuur neid Veevalajaid, kes tegelevad loominguliste projektidega. Ka su pere toetab su karjääriambitsioone. Planeetide retrograadide tõttu pead aga üle vaatama oma rahaasjad ning looma uue eelarve. Marsi tõttu on pereelu hektiline ning ka tervis pole just parimas korras.

KALAD

Augustis oled sa ametis pereasjadega ning karjääriküsimused elavad jalgupidi seljas. Su professionaalne edukus sõltub paljuski seniloodud sotsiaalsetest kontaktidest. Õnneks aga aitab partner luua küllust. Armuelu aga muutub pidevalt.

Allikas: SunSigns

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles