Laine Randjärv: mul on uus elu, uus nimi ja uus töökoht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv
Laine Randjärv Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Aprillikuus alanud ajajärgu võttis Laine Randjärv (46) ajakirjas Naised kokku sõnadega, et tal on nüüd uus elu, nimi ja töökoht – endise kultuuriministri ees terendab riigikogu aseesimehe koht ning lisaks ministriportfellile jättis Randjärv maha ka oma senise nime Jänes, kandes nüüd neiupõlvenime.
 

Randjärve uued algused juhatas sisse mõne nädala tagune Tenerife-reis: «Mul oli 44 päeva puhkust välja võtmata,» naeris naine oma puhata unustamist ning lisas, et ta ongi nagu Duracelli jänes.

Pingeline töö kultuuriministrina Randjärvel enda sõnul stressi või depressiooni siiski ei tekitanud, kuigi lahkumine oli teadlik valik. «Leian, et ühel kohal töötamise maksimum ongi 4-5 aastat, sest lisaks kõigele muule inimene ammendab ennast.»

Pealegi on patareide laadimiseks tegusal naisel abiks hobi ja pere: «Mul on juba üle 20 aasta oma Tarmeko kammerkoor – ja kas seda usutakse või mitte, töö kooriga on koorijuhile väga suureks energiaallikaks. Uhkuse ja energia allikaks on ka tütred.»

Nimevahetuse kasuks otsustas Randjärv just nüüd, kuna eksabikaasaga on lahus elatud juba üle nelja aasta, kuid naine ei tahtnud valitsuses varem uue nime all esinemisega segadust tekitada. «Praegu on sobiv hetk – mul on uus amet ja uus nimi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles