Viis tunnet, mis teevad su suhtele kiire lõpu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Armumine on lihtne. Armastust hoida on juba keerulisem. Kuigi suhe pole vaid pidu ja pillerkaar, on teatud sarnasuses need, mis teid edasi viivad. Kui ei suuda teha lõppu järgmisele viiele tundele, on suhe leidmas oma kiiret lõppu.

Sa ei tunne enam end temas ära

Suhted on kui peeglid: te kas kasvate koos või kaotate üksteist. Edukas suhtes nähakse teises inimeses mingil määral ka ennast. Teise inimese mõtted, ideed, žestid – midagi tundub tuttavlik, sinulik. Kui sa enam ennast temas ei leia, näitab see, et olete lahku kasvanud.

Tema nägemine ei tekita sinus enam elevust

Mäletad seda algust, mil liblikad võtsid su üle võimust? Loomulikult peale aastaid koosolemist ei ole tunne enam nii ülev, kuid kui kaaslase nägemine ei tekita sinus mingeid emotsioone, on asi halb. Mõtle, kas mõte temast enam sütitab sind mingil moel? Kui ei, siis ehk olete oma elu ära elanud.

Tema vead ei tundu enam armsad

Jah, suhte alguses me lihtsalt ei näe vigu. Mingi aja möödudes muutuvad need pisikesed kiiksud armsaks. Seejärel tüütuks. Kuid pikalt koos olnud paarid leiavad üles selle rahu üksteise vigades. Jah, need vedelema jäetud sokid ei muutu armsamaks, kuid kui see tekitab sinus vaid puhast viha inimese vastu, on probleem ehk rohkemas kui selles sokis.

Sa ei kujutle enam teie ühist tulevikku

Alguses tundub ühine tulevik särav kui ajakirja esikaas. Aja möödudes õpime tundma üksteise piire ja soove ning see pilt pidevalt muutub. Suhte lõpufaasis on raskusi näha kaugemale kui nädal või kuu. Kui ka sina oled üks neist, kes ei oska teid aasta pärast ette kujutada, on see selge märk suhte hääbumisest.

Ta ei eruta sind enam

Seks pole suhte ainus määraja, kuid kindlasti on sel suur osa selles. Kui su kaaslane ei tekita sinus enam mingit iha, kustub ka suhe kiirelt. Ei, te ei pea olema sama tegusad kui alguses, aga füüsiline atraktiivsus on oluline liim suhte hoidmisel.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles