Sodiaagi saladused: kes armub sinusse kõige kergemini?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Astroloogia võib paljastada su elu kohta väga palju, sealhulgas ka seda, kes peab sind vastupandamatuks.

Jäär

Sinu püüdlikkus ja karjäärile orienteeritus pelutab ebakindlat inimest, kuid mõjub atraktiivselt sellele, kes on sama motiveeritud kui sina. Sind peavad täiuslikuks need, kes oskavad isegi loomulikku konkurentsi mängulisusega ühendada.

Sõnn

Sa oled see, kes unistab, et sõber loobuks kokkuleppest õhtul baaris kokku saada ja vedeleks suga diivanil just siis, kui sina seda tahad. Sa tõmbad ligi inimesi, kes sarnaselt sulle naudivad elus parimaid asju - Netflixi, purgist Nutella söömist ja koera (või kuut) oma käeulatuses.

Kaksikud

Tõele au andes ei ole sul tahtmist paigal püsida ja igal nädalavahetusel kodus sarjade vaatamine oleks sinu jaoks sama ahvatlev kui vangis istumine. Õnneks tõmbad enda ligi inimesi, kes on sama spontaansed kui sina. Matkale minnes ei plaani nad peale sihtkoha ja toidu varumise midagi muud. Üks on kindel: igav sul ei hakka.

Vähk

Kuna sul pole väga tahtmist oma elu võõrastega jagada, ei ole sul kombeks rahvarikkas baaris särada ja end igaühele tutvustada. Sinusse armub inimene, kes pühendab aega tähenduslikele kohtumistele ja võtab aega vestlemiseks.

Lõvi

Pealt võid tunduda enesekeskne ja ülbe, mistõttu ei hakka ebakindlad inimesed sinu peale aega raiskama. Õige inimene näeb aga pealispinnast läbi ja saab aru, et su enesearmastus on tugevalt seotud armastusega teiste vastu. Kui sinul on kombeks teha kallimale komplimente, siis tema vastab sulle sellega, et õpetab sulle midagi praktilist.

Neitsi

Sa oled igas mõttes abistaja ning sul on tung end vajatuna tunda. Sel põhjusel oled ehk kokku puutunud emotsionaalsete veidrikega, kuid suurema ühisosa leiad nendega, kelle elu on enamjaolt kontrolli all nagu sulgi. Ta ei aja sind hulluks ja ta viib sind raske tööpäeva lõpus burgerit sööma.

Kaalud

Mõned võivad sinu diplomaatilist loomust passiivsuse või tüütu otsustusvõimetusega segi ajada. Sina ise aga ei taha kindlasti koos olla kellegagi, kes sust lihtsalt üle sõidab. Need, kes sind armastavad, on sinuga sarnaselt hea moraaliga ning neile meeldib, et sa ei jää alati klatši uskuma.

Skorpion

Sinul pole kavatsustki mängida raskesti kättesaamatut, sest sa helistad ja saadad sõnumeid täpselt siis, kui tahad. Tänu sellele sõelud kohe välja need, kes pole sinust väga huvitatud. Alles jäävad need, kes tahavad püsisuhet sama palju kui sina ning kellele meeldib su aus otsekohesus.

Ambur

Sa oskad kõigist ekstraverdi välja meelitada - planeerid lõbusaid väljasõite, küsid sügavamõttelisi küsimusi ja lisad huumorit olukordadesse, mis seda tõsiselt vajavad. Ausalt öeldes kütkestad sa pea kõiki, kes sinuga kohtuvad, aga päriselt armastavad sind need, kes on oma loomult veidi häbelikumad ja tahavad sinu julgete ideedega kaasa minna.

Kaljukits

Sa oled väga püsimatu ja seetõttu tundud leebematele inimestele neurootilise töönarkomaanina. Need, kes sind mõistavad, on enamasti perekesksed ja karjäärile keskendunud nagu sinagi. Ka nemad tahavad kõike, ja tahavad seda koos sinuga. Koos moodustate tiimi, mis on pragmaatiline ja väga ambitsioonikas.

Veevalaja

Mõni süüdistab sind negatiivsuses, aga need, kes sind armastavad, näevad hoopis vastupidist - sa suhtud kõigesse kirglikult, sest tahad parimat. Mõistagi tahavad nemad sama ja jagavad sinu arvamust. Vaidlusi tekib vaid pisiasjade pärast.

Kalad

Sa oled väga hella südamega ja võid tänapäevases maailmas tunduda isegi liiga habras. Tahad samaaegselt nii stabiilsust kui kirge, kuid su tundlikkus meelitab aina ligi vaid toksilisi inimesi (kes näevad ürgselt seksikad välja). Kui suudad jobude seast õige üles leida, kohtad inimest, kes on lahke ja läbinägelik nagu sinagi.

Allikas: Good Housekeeping

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles