Kümme kõige levinumat meigiviga

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ka kõige kogenumad meikijad võivad aeg-ajalt vigu teha. Iluekspertide sõnul on kõige levinum viga ülepingutamine. Vaata galeriid!

Autor ja meikar Rona Berg ütleb väljaandes LifeScript, et kunagi ei tohiks meik kohale jõuda enne kui naine. Seksikam meik on see, mida keegi ei märka.

Siin on kümme levinumat jumestusviga ja viisid, kuidas neid vältida. 

 
 Foto: PantherMedia / Scanpix

TUME PLIIATSIJOON, HELE HUULEPULK. See on look, mis oleks võinud jääda 80ndatesse. Et saada parim tulemus, vali pliiatsitoon, mis on sinu huulte loomulikule toonile sarnane. Kui tahad kasutada tumedamat lainerit, ole kindel, et värvid tumedama huulepulgaga korralikult ära ka huuled.

PLIIATSIOONEGA ÜLE ÄÄRE VÄRVIMINE. See, mida õppisid omal ajal lasteaias, on tõsi: ära värvi üle joonte! See jätab räpaka mulje ning ei muuda su huuli lopsakamaks.

JOONISTATUD KULMUD. Kui sul on loomulikult lopsakad kulmud, vajad sa vaid pinsette ja kulmugeeli, et kaunid kulmud modelleerida. Kui tahad oma kulmudele aga volüümi lisada, kanna kulmupliiats peale õrnade, lühikeste tõmmetega ning lisa kulmupuudrit.

LAINER ULATUB SILMANURGAST LIIGA KAUGELE. Kassisilm võib olla seksikas, kuid mitte siis, kui sa üle pingutad. Vedellainer on glamuursem, kuid vajab väga osavat kätt – kui oled algaja, eelista pliiatsit. Pane ka tähele, et lainerijoon ei ulatuks kaugemale kui su kulmu välisnurk.

TÜKKIS RIPSMETUŠŠ. Enne, kui ripsmetušš kuivab, kammi ripsmed läbi, et need kokku ei kleepuks. Seejärel kanna peale teine kiht ja kammi taas.

ILMNE RUUŽIJOON. Investeeri suurde ruužipintslisse, et põsepuna hajusamalt peale kanda. Enne puudri põsele kandmist koputa pintsel käeseljal liigsest puhtaks. Naerata ning kanna ruuž põsesarnadele, hajutades hoolikalt.

ERESININE RIPMSETUŠŠ. Kui sa pole just mäslev teismeline või punkar, siis erksinine tušš pole sulle. Selle asemel eelista indigo- või mereväesinist, mis on märksa šikim look. Sinine tušš mõjub imeliselt eriti siis, kui oled väsinud – see lööb silmavalged särama.

MÄTSERDATUD MEIGIPÕHI. Oma naha paksu meigipõhjaga lämmatamine tõmbab tähelepanu neile probleemkohtadele, mida püüad varjata. Kasuta kerget meigikreemi või sega jumestuskreem oma päevakreemiga.

JUMESTUSKREEMIJOON LÕUAL. Meie kaelad on sageli teist tooni kui meie näod. Selleks on oluline jumestuskreem lõua- ja kaelapiiril korralikult hajutada. Kasuta selleks meigikäsna.

TÕMBAD LAINERIJOONE VAID POOLE SILMANI. Muidugi ei sobi lainerijoont tõmmata ümber terve silma – see muudab need visuaalselt väiksemaks –, kuid kasutada lainerijoont vaid poolenisti on rumal. Kasuta hajutamistehnikat, et silmanurgas lainerijoon pehmemaks muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles