Kontrolli, kas oled oma partnerist liigselt sõltuv

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Suhted võivad olla keerulised. Vahel on raske aru saada, kas koos ollakse seetõttu, et on hea olla või sellepärast, et üksteisest sõltutakse. Siin on ohumärgid, et oled oma partnerist liigselt sõltuv.

Te veedate kogu oma vaba aja koos

Kuigi on väga okei, et veedad palju aega koos oma kallimaga, peaksid aega võtma ka oma pere, sõprade ja iseenda jaoks. Kui veedad iga viimsegi vaba hetke oma kallima seltsis, oled ehk temast liigselt sõltuv. Kui leiad end taas plaane ümber tegemas selleks, et need klapiks kaaslase omadega, jätad end unarusse.

Teed enda kaaslasele pidevalt vabandusi

Kui su sõbrad kirjutavad sulle tihti, et pole sind ammu näinud või kuhu kadunud oled, siis on see märk, et oled nad unarusse jätnud. Küll aga pane tähele, mida sa neile selle peale vastad. Ära leia vabandusi enda või sõprade jaoks, miks kogu aja kallimaga veedad.

Sa ei taha otsast alustada

Vahel inimesed püsivad suhtes, kuna ei taha üksinda olla. Raske on end võõrandada finantsilisest ja emotsionaalsest kindlusest. Kõik see muu on ka oluline, kuid põhiline eesmärk on olla koos, kuna koos on hea (mitte hädavajalik).

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles