Parema ja võimsama orgasmi kuus saladust

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kõik armastavad õnnelikke lõppe – seega miks piirduda vaid ühega?

Health.com on kokku kogunud kõige paremad nipid, mis peaksid aitama iga naist, kel on kunagi olnud orgasmi saavutamisega raskusi (ja liiga paljud uuringud näitavad, et enamikel naistel on orgasmi saavutamisega raskusi).

  1. Kõõlu «äärel». Erinevalt meestest saavad naised jõuda peaaegu orgasmini ning selle äärel püsida, ilma et «üle ääre kukuks». Selleks lase oma kallimal sind käte ja suu abil peaaegu lõpuni viia, seejärel las ta tõmbab tagasi, et mõne hetke pärast taas intensiivsust lisada. Seda protsessi pidevalt korrates oled sa peagi peast hullumas ning kui lõpuks orgasmi saavutad, on see mitu korda võimsam.
  2. Sõida lainega kaasa. Mõtle, mis juhtub, kui sa orgasmi saad? Tõmbud sa üle kere pingesse, hoiad hinge kinni? Jah, kõik see pinge ja pingutus võib sul aidata orgasmi saavutada, kuid kui see on ükskord käes, on targem end vabaks lasta ja lainega kaasa sõita, mitte selle vastu töötada – nii naudid orgasmi rohkem.
  3. Mõtle ulakaid mõtteid. Fantaasiad ja rollimäng aitavad olukorral veel erutavamaks muutuda. Jah, fantaasia lõpuks hajub, kui tõeliselt hetkega kaasa lähete, kuid suurenenud erutus jääb.
  4. Naudi järellainetust. Kliitor on kõige tuntum naise mõnupunkt, kuid on veel üks koht, kus on koos palju närvilõpmeid – see punkt täpselt su kliitori kohal, kus algavad häbememokad. Kui su partner sinna surub samal ajal, kui sa orgasmi naudid, aitab see orgasmil veelgi võimsamaks muutuda.
  5. Ära lepi vaid ühega. Suure tõenäosusega saavutad sa orgasmi eelmängu ajal, kuid ära arva, et see peabki nii olema – kuna sa oled juba erutunud, on palju suurem tõenäosus, et järgneb orgasm ka suguühte ajal, sest siis pööratakse tähelepanu su teistele mõnutsoonidele (näiteks G-punkt!).
  6. Mängi leludega. Su vibreeriv sõbrake teeb palju lihtsamaks, et jõuda teise (või kolmanda!) orgasmini. Võtke see kasutusele, kuid ettevaatust – sa oled ilmselt väga tundlik pärast esimese orgasmi saamist, seega alustage madala võimsusega.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles