Statistika ei valeta: seitse meest, kes petavad suurema tõenäosusega

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Oled sa mures, et kallim võib monogaamselt teelt kõrvale kalduda? Statistika võib su südant rahustada – või siis hoopis selle ärevamaks muuta.

News.com.au on kokku võtnud erinevad küsitlused ja uuringud, mis on leidnud erinevaid seoseid teatud mehe iseloomuomaduste ning afäärikalduvuse vahel.

  1. Pikad mehed. Mehed, kes on pikemad on kui 182 sentimeetrit, petavad kaks korda suurema tõenäosusega. Sellisele järeldusele jõudis Illicit Encounters. Kuuled kauguses seda hõiskamist? Need on kõik lühikesed mehed, kes harukordset võitu tähistavad.
  2. Rokisõbrad. Tuleb välja, et ka muusikamaitse võib määrata, kui suure tõenäosusega mees petab. 41 protsenti inimestest, kes pole just väga monogaamsed, armastavad rokkmuusikat. Kõige lojaalsemad on aga räpisõbrad!
  3. IT-vennad. Tänu Ashley Madisoni küsitlusele pead sa ka itivendade suhtes ettevaatlikum olema – nende andmetel on IT-vallas töötavad mehed suurema tõenäosusega truudusetud.
  4. Tema vanus lõppeb üheksaga. Kui su kallim on 19, 29, 39 või 49, peaksid olema hoolas. Ajakirjas Proceedings of the Natural Academy of Sciences avaldatud uurimusest selgub, et inimesed, kelle vanus lõppeb üheksaga, on tõenäolisemalt truudusetud. Uude aastakümnesse sisenemine teeb inimesed lihtsalt sageli ebakindlaks, mistõttu on nad ka riskialtimad.
  5. Prantslased. Seksibrändi Lelo läbi viidud küsitlusest selgub, et 75 protsenti prantslastest on algatanud afääri.
  6. Twitteri kasutajad. Missouri ülikooli uurimuse põhjal on seos selle vahel, kui palju veedab inimene aega Twitteris ja kui suure tõenäosusega ta petab.
  7. Wayne. Your Tango viis läbi küsitluse, millest selgus, et 2000 naist pidas nime Wayne kõige ebausaldusväärsemaks nimeks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles