Juustusöömisest sünnimärkideni: 12 jaburat asja, mis võivad suhtele kriipsu peale tõmmata

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Mehed ja naised rääkisid, millised on need asjad, mis välistavad inimese nende jaoks romantilises mõttes. Igaühel meist on mõni selline kiiks, mõnel lihtsalt veidram kui teisel.

Teie ees on 12 inimese kiiksud, mis tulevad mängu partneri valimisel.

«Ebakorrektse grammatikaga mehed on täielikult välistatud. Ma ei saa sinna midagi parata, see lihtsalt on minu kiiks.»

«Kui talle meeldivad väga paljud toidud, mis on juustuga. Mul ei ole laktoositalumatust, ma lihtsalt väga vihkan juustu.»

«Rinnakarvad on kohustuslikud. Ma vihkan seda, kui mehel on sile rind.»

«Ma ei talu tüdrukuid, kes ei naudi oraalseksi. Ja ma ei arva, et see isegi veider oleks.»

«Kui ta kasutab Nivea deodoranti. Minu vend on kasutanud seda deodoranti terve igaviku ja see lõhn meenutab mulle koheselt teda. Ma ei saa näha meest seksuaalses või romantilises kontekstis, kui tal on see lõhn.»

«Ma siiralt vihkan kõrgeid kontsi. Ma lihtsalt ei mõista, miks keegi ohverdab oma mugavuse, et paista n-ö atraktiivne. Minu arust need ei muuda naist ilusamaks. Ma eelistaksin iga kell käia kohtamas lühikese tüdrukuga, kes on enesekindel oma pikkusega.»

«Kui talle ei meeldi koerad. Mul ei ole hetkel koera, aga ma arvan, et ma ei saaks olla koos kellegagi, kes koeri vihkab. Ma tean, et see on üsna väiklane, aga ma ei saa sellest mööda vaadata.»

«Inimesed, kes jagavad Facebookis rumalaid asju, ilma eelnevalt fakte kontrollimatta.»

«Palju sünnimärke. Ma vihkan neid, kohe väga.»

«Supper valiv sööja. Ma kunagi käisin kohtamas kutiga, kes sõi ainult burgereid või kana. See muutus üpris kiiresti tüütuks. Ma armastan proovida erinevaid retsepte ja tahan neid oma partneriga jagada.»

«Kui sulle kassid ei meeldi, siis meist asja ei saa.»

«Sokkide kandmine või nende nägemine seksi ajal. Isegi kui mul on hetke pärast tulemas, pärast sokkide nägemist on kõik läbi.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles