Kourtney Kardashian kinnitab, et see jook teeb tema kõhu lamedaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian.
Kourtney Kardashian. Foto: Vida Press

Tõsielustaar Kourtney Kardashian jagab sageli oma äpi kaudu toitumis- ja trenninippe. Hiljuti avaldas ta, et kõhu saab ta lamedaks tänu rohelisele teele.

Kahekümnendate elusaastate alguses otsustas Kourtney enda sõnul kohvist loobuda, sest see ajas teda ärevile ja tegi närviliseks. Kofeiini saab ta teest, kust see eraldub aeglasemalt ja ka toime on seetõttu pikem, edastab Women’s Health.

Lisaks on Kourtney veendunud, et roheline tee aitab tal saavutada lamedamat kõhtu ning vähendab tselluliiti. «Alati kui tahan oma treeningkoormust suurendada, joon rohke jääga rohelist teed,» kirjutas ta. «Ma vannun, et see teeb mu kõhu lamedaks. Lisaks aitab roheline tee tselluliidi märke vähendada.»

Roheline tee on tõesti tervislik. Selles on palju antioksüdante ja uuringud on näidanud, et rohelise tee joomine võib kiirendada ainevahetust. Lisaks on see hea nahale ja aitab ühtlustada veresuhkrutaset.

Selle kohta, et roheline tee aitaks vähendada tselluliiti, pole aga teadusuuringutest tõestust võtta. Kui tahad piirata kohvi joomist, on tõesti mõistlik asendada see rohelise teega, kuid ka see pole jook, mida võiks väga suurtes kogustes juua. Kas roheline tee ka nähtavalt kõhukest vähendab, on küsitav - proovida ju võib, aga tõenäoliselt pead tulemustes pettuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles