Üheksa ootamatut muutust armuelus, enne kui saad 25

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leo Lintang / PantherMedia / Scanpix

Iga inimese armuelu on erinev ja ei ole võimalik ette ennustada, mis see endaga toob. Väga põnev on mõelda, milline on meie armuelu näiteks nädala, kuu või aasta pärast. Paraku kipub olema nii, et kõige keerulisem aeg armuelus on enne seda, kui sa saad 25, sest siis toimub sinust endas väga palju muutusi.

Loe ja saa teada, millised on need muutused, mis sinu armuelus tõenäoliselt toimuvad enne seda, kui saad veerandsaja aastaseks, kirjutab Elite Daily.

Oled rohkem valmis kompromissideks

Inimesed ei ole ideaalsed, see käib ka sinu kohta. Sa hakkad seda üha rohkem mõistma ka oma armuelus. Sul on küll standardid, aga mitte jäigad juhendid kuidas käituma peaks. Tegemist ei ole ju matemaatika loenguga, vaid siiski tunneteeluga.

Sa ei vihasta tühiste asjade pärast

Elu on selleks liiga lühike. Sa võid küll noor veel olla, aga ei ole mõtet raisata enda aega stressamisele ja põhjuseta vihane olemisele. Säilita energiat selleks puhuks, kui sa seda tõesti vajad.

Sa võid lõpetada praeguse suhte

Lihtsalt nii, see on paraku elu. Ühel päeval sa võid lihtsalt taibata, et sa ei armasta enam teda. Vallaline olemine ei ole õudusunenägu, sellel on omad rõõmud.

Sa oled iseenda armuelu keskmes

Enesearmastus on hädavajalik, et oleksid kunagi võimeline siiralt armastama keda teist. Tuleb periood, kus sa kohtled ennast sellisel viisil, nagu soovid olla koheldud suhtes olles. See on vaikne, ja rahulik aeg iseendaga.

Mõned varasemad arvamused muutuvad

Jällegi, ei ole midagi halba standardite omamises, aga sa võid märgata, et selleks ajaks kui sa saad 25, on mõned neist muutunud. Sa ei taha ennast limiteerida ja seetõttu käest lasta «seda õiget,» kui ta sinu ellu astub.

Sa lõpetad enda teistega võrdlemise

Paljud meist ei saa sinna midagi parata, et jälgime huviga teiste pealtnäha õnnelikku muinasjuttu. Varem või hiljem mõistad sa, et see on nende lugu ja sina pead keskenduma enda omale. Kas see ei oleks mitte igav, kui me kõik elaksime ühte ja sama elu?

Sa tunnistad oma vigu

Igas suhtes tehakse vigu, neid teevad mõlemad osapooled. Küpsust näitab see, kui sa aktsepteerid oma rolli halvas olukorras. Sa õpid oma vigadest ja liigud edasi.

Sa ütled «Ma armastan sind» ja mõtled seda päriselt

Ükskõik kui palju sa ka ei ürita armastust vältida, lõpuks leiab see sind ikkagi. Ja usu, võimalus siiralt öelda «Ma armastan sind,» on kõige parem tunne.

Sinu süda võib murduda

Sa pead võtma hea, halva ja inetu, mis puutub armuelusse. Kui sa otsid armastust, siis on alati risk kogeda ka südamevalu. Meie armuelu küll kuulub meile, aga samal ajal puudub meil kontroll, mis suuna see võtab. Et kogeda seda imelist ja hämmastavat tunnet, peame olema valmis riske võtma.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles