Kõige stiilsemad rannalõvid tabatud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Rannas ei panda suurt midagi selga, kas siin on ka võimalik stiilne olla?
  • Vaata galeriid Eestis tabatud stiilseimatest rannalõvidest.

Suvi on stilistikas osavate päralt! Mida vähem asju seljas, seda nutikamalt peab oskama neid valida, et tulemus poleks nürilt paljastav, vaid põnev, omanäoline ja räägiks midagi ka sinu isiksusest. Arter tegi suvise dessandi Pirita randa ja leidis liivalt terve galerii värvikaid suvitajaid. Naudi stiileimate rannalõvide paraadi!

Carina
Carina Foto: Georg Kõrre

Carina (19), kirglik rändur

Tume ja kontrastne Carina on saja meetri raadiuses rahvast täis rannal see magnet, kes kõigi pilgud endale naelutab.

«Mind köidab stiil, see huvitab mind üha enam. Mulle on olulised tähendusega asjad,» räägib kaunitar naeratades.

Carina tätoveeringud on kõik tähendusega.
Carina tätoveeringud on kõik tähendusega. Foto: Georg Kõrre

Tema vasakut kätt kaunistab kaks erilist tätoveeringut. «Ülemine on lootoseõis, minu jaoks väga isiklik ja sügava tähenduse ning looga asi. Aga see on natukene veel poolik. Käsivarrel on minu loomus kirjas – roos, mis märgib kirge, ja kompass, mis näitab selle suunda – kirge reisimise ja maailma avastamise vastu!»

Nikolai
Nikolai Foto: Georg Kõrre

Nikolai (34), elunautija

Nikolai püüab pilke suviselt kerges motokostüümis.

«Võib ka nii sõita,» naerab noormees. «Veidike ohtlik on, aga mind see ei sega! Suvi ju, tuleb seda nautida!» Kiivrit soovitab ta siiski kanda, kuid traditsiooniliselt raske motorüü ja saapad on ta vahetanud palmiprintidega lühikeste pükste ja valgete tenniste vastu ning enne päikese saabumist on ta jõudnud ka kõvasti trenni teha.

Olga ja Roman
Olga ja Roman Foto: Georg Kõrre

Olga (27) ja Roman (30), õpetajad

Väike valge kleit on nagu kirss suvemoe tordil – randa oleks raske midagi ilusamat selga panna!

«Kui sul on suvekleit olemas, siis tuleb see ju lõpuks selga ka panna,» seletab Olga heatujuliselt oma stiilivalikuid. «Mul käib riietumine meeleolu järgi, väga ruttu.»

«Minul läheb see veel rutem, ühe minutiga,» lisab Roman, kes tegutseb ka videokunstnikuna. «Mis kätte jääb, see selga läheb.»

«Me oleme niisama tuttavad, nii et mina talle mingit stiilinõu küll ei anna ja see, et me kokku sobime, on täielik juhus,» ülteb Olga. Ta tuli äsja ujumast: «Vesi oli täiesti hea, soovitan.» Roman ei soovita – tema kardab vett.

Olga
Olga Foto: Georg Kõrre

Olga ümmargused prillid on ostetud hiljutiselt reisilt Lissaboni.

Aada
Aada Foto: Georg Kõrre

Aada (39), treener, fitnessi entusiast ja õpetaja

Supervormis Aada on kahe lapse ema, kes fitnessiga tegelenud juba 19 aastat. «Mulle meeldivad erksad mustrid ja värvid,» kommenteerib ta oma bikiinivalikut. Ja kui on ometi, mida näidata, siis tulebki seda teha! «Ma armastan elu ja energiat.»

Suve peab temperamentne kaunitar sel aastal külmaks, kuid avas siiski juba pidulikult rannahooaja. «Ujun, isegi kui külm on!» teatab ta vapralt.

Kristiina
Kristiina Foto: Georg Kõrre

Kristiina (19), kunstnikuhing

Stiilses suvekübaras ja satsikleidis piki veepiiri hõljuv Kristiina tundub nagu tegelane mõnest retrohõngulisest romantilisest filmist.

Kristiina
Kristiina Foto: Georg Kõrre

«Mulle meeldib olla ere,» naeratab ta malbelt oma leekivpunase tuka varjust. «Mu juuksed on mu lemmikvärvi toonitud.» Kübara leidis ta sõbranna kapist, huvitava terviku kokku sobitamist naudib ta nagu loomingulist eneseväljendusvõimalust.

«Mulle on visuaalne esteetika oluline, stiilne ongi minu arvates mugav,» ütleb ta. «Käisin kunstikoolis, disainimine on mul vist loomuses.»

Vambo
Vambo Foto: Georg Kõrre

Vambo (33), IT-spetsialist, praegu suvitaja

«Moest ei tea ma midagi!» kuulutab stiilne kutt lõbusalt. «Riided mu kodus on need, mis on kunagi tundunud toredad – nii on nad leitud. Mingi hetk satuvad selga, aga mingi kombineerimisega ma küll kunagi ei tegele!»

Vambo lõpetas just trenni ja otsustas veidi veel rannas tšillida.

Vambo
Vambo Foto: Georg Kõrre

«Prillid on pärit Arlanda lennujaamast, need meeldisid mulle värvi poolest,» lausub ta. «Musti prille on kõik kohad täis, parem juba midagi päikeselisemat.»

Jalatsid on valitud sellised, mis suudaks aktiivse noore mehe tempoka eluga sammu pidada. Suvi on Vambo arvates rabelemiseks liiga lühike aeg, tema otsustas korraks aja maha võtta.

Verner
Verner Foto: Georg Kõrre

Verner (19), tulevane keemiatudeng

Verneri lokiline pats ja rõõmus olek jääb rannavolle platsil juba kaugelt silma. «Pikad juuksed on kuidagi juba traditsiooniks saanud, ma ei taha neid enam ära lõigata. Aga nendega on väga palju jamamist!» teatab ta otsekoheselt. «See on jumala raske, kõik need palsamid ja asjad, et nad üldse laseks ennast kammida…»

Verneri stiilsed ujumispüksid on H&Mist, ehteid on palju ja kõik tähendusega.

Verneri tähendusrikkad sõrmused.
Verneri tähendusrikkad sõrmused. Foto: Georg Kõrre

«Mu ehted on elu jooksul korjatud ja hästi valitud, kõik sobivad minuga,» selgitab ta. «Kaks on koolisõrmused, kaks on õigeusu tähendusega, kaks on reisidelt ja üks kingitus.»

Vernerist saab suve lõpus keemiatudeng. «Mul õnnestus keemias kõik hästi, olümpiaadidel ja igal pool, see oli loogiline valik. Huvitab mind.»

Mariann
Mariann Foto: Georg Kõrre

Mariann (29), lasteaia õpetaja

Marianni reibas komplekt on suvine ja festivalilik. «Kunagi tahtsin disaini õppima minna, aga siis tundus, et ma ei joonista selleks piisavalt hästi,» naerab ilmselgelt hea stiilininaga õnnistatud noor daam. Koti ostis ta Soome sõbra käest, pitsidega sortsid on pärit Poolast. «Eks ma ikka proovin vaadata, et asjad mingi terviku moodustaksid; mis kapis leidub, tuleb ise osavalt kokku miksida.» Optimismist pakatav Mariann peab selle aasta suve suurepäraseks. «Ei ole olemas halba ilma!» kuulutab ta. «Olen alati õues ja iga päev toob uued seiklused. Meil on väga hea suvi!»

Moereporteri ränkraske töö. :-)
Moereporteri ränkraske töö. :-) Foto: Georg Kõrre
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles