Loe, millal need mehed mõistsid, et partner pole «see õige»

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Tavaliselt kuuleme palju nende armsate hetkede kohta, kus mõisteti, et partner on see õige. Aga see teine, kurvem hetk? Mõnikord inimesed saavad aru, et on terve aja olnud inimesega, keda nad pidasid «selleks õigeks,» aga tegelikult ei olnud ta seda üldse. 

Nendest hetkedest me palju ei kuule, või kuidas? Tõenäoliselt seetõttu, et me kõik kardame seda. Isegi kui see juhtub mõne sõbraga, siis on see liiga kurb teema, millest rääkida.

Mõned vaprad mehed siiski olid valmis sellest hetkest rääkima. Nende vastused on totaalselt ausad ja nad jagavad neid teiega.

«Ühel hetkel tundsin, et temaga koos ei olnud ma enam õnnelikum, kui olin olnud üksinda.»

«Muutus viis, kuidas ta minuga rääkis – ta ei rääkinud enam armsalt, ega kasutanud hellitavaid nimesid. Ta keeldus mulle ütlemast miks, öeldes, et ta lihtsalt ei tunne ennast enam iseendana. Mida rohkem ma püüdsin temaga suhelda, seda rohkem ta endasse tõmbus, muutus lausa vaenulikuks. Praegu ripub meie suhe veel niidi otsas, aga ma arvan, et olen temast vaimselt juba lahku läinud.»

«Ma arvan, et päeval, mil avastasin tema truudusetuse. Ta pettis mind ühe minu parima sõbraga, see avas minu silmad päris korralikult.»

«Alati üritas süüdistada mind enda probleemides.»

«Ma kolisin teise osariiki ja olin sealjuures see, kes hoidis kontakti. Ühel päeval mõtlesin oodata, et ta minuga ise ühendust võtaks. Ta saatis mulle sõnumi alles nädal aega hiljem, nagu midagi poleks valesti. Elasin temaga varasemalt aasta koos.»

«Ta tahtis lapsi, mina ei tahtnud. Põhimõtteliselt seal see kõik lõppes.»

«Ta ütles, et mu koer võiks omaenese okse sisse ära lämbuda ja surra. Sel hetkel ma veel ei arvanud, et tean.»

«Ma teadsin, et ta ei ole see õige, kui ta keeldus tulemast minuga trenni, ega toetanud minu elustiili muutust. Ma teadsin, et kaalulangetus on tähtis minu jaoks, aga mitte tema jaoks.»

«Kogusin kaua julgust, et lõpuks rääkida talle sellest, et mind vägistati eelmises suhtes. Tema vastas, et see ei ole võimalik.»

«Kui ta tunnistas, et jälgib Kardashianide seriaali.»

«Sel hetkel, kui ma veendusin selles, et eks oli mu hingesugulane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles