Kas kurikuulus poissmees leiab endale unistuste naise?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poissmees
Poissmees Foto: Kanal 11

Järjekorras juba 21. «Poissmehe» hooaeg toob tänasest Kanal 11 ekraanile tõsielusarja jälgijatele juba tuttava tegelase, Nick Vialli.

Järjekorras juba 21. «Poissmehe» hooaeg toob tänasest Kanal 11 ekraanile tõsielusarja jälgijatele juba tuttava tegelase, Nick Vialli.

Erinevates telesaadetes kuulsust kogunud mees osales kahel järjestikusel hooajal «Vallalise kaunitari» sarjas, kus mõlemal korral jõudis välja finaali ehk osutus kahe väljavalitu sekka. Mõlemal hooajal jäi Viall aga pika ninaga ega saanud naiste poolt valituks, vaid jäi teiseks. Nüüd on skandaalsete väljaütlemistega tuntuks saanud ja paha poisi renomeega Viall ise see, kes mitmekümne naise seast endale seda ainsat ja õiget valima hakkab.

Täna uue hooajaga alustav «Poissmees» on populaarse tõsielusarja kõige värskem hooaeg, mis Ameerikas jõudis ekraanidele alles tänavu. Kokku on tõsielusarja toodetud juba 15 aastat ja kuigi armastus pole kõikide osalejate vastu helde olnud, on nii mitmedki saates kokku saanud paarid koos ka peale telesarja lõppemist. Kui edukaks osutuvad Nick Vialli katsed kaaslase leidmisel, sellele saab Kanal 11 ekraanil tänasest kaasa elada igal argiõhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles