Laps hukkus palavas autos, kui ema juuksuris oli

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kiyoshi Takahase Segundo / PantherMedia / Scanpix

Järjekordne hoiatav väikelaste autodesse jätmise juhtum leidis aset Ameerika Ühendriigis, Georgias. 25-aastane DiJanelle Fowler läks juuksurisse oma välimust värskendama ning jättis 13-kuuse tütre autosse ootama. Et konditsioneer õhku jahutaks, jättis naine auto mootori tööle. Juuksurist välja tulles avastas ema, et vahepeal oli auto aku tühjaks saanud.

Politsei usub, et väike Skylar Fowler oli selleks ajaks surnud, kui ema ilusalongist naasis, kuid selmet helistada hädaabinumbril, helistas naine hoopis autoabisse, kes tuli ja aitas «krokodillide» abil akule taas elujõu sisse puhuda. Appi tulnud inimese eest varjanud DiJanelle hoolega tagaistmel olnud last.

Alles seejärel läks DiJanelle haiglasse ja helistas hädaabinumbril, vahendab AOL politsei pressiesindaja sõnu. Ema sõnul minestas ta ka ise mingi meditsiinilise põhjuse tõttu, kuid lapse seisund viitas, et ta oli surnud varem kui Fowler seda ütles.

Fowler lahkus piirkonnast pärast tütre hukkumist, kuid ta arreteeriti esmaspäeval, kui ta end ise politseisse üles andis. Talle on esitatud teise astme mõrvasüüdistus, süüdistus lastevastases julmuses ning surmajuhtumi varjamises.

Paigas, kus traagiline juhtum aset leidis, oli tol päeval 33 kraadi kuuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles