See ema väidab, et imetab last seksimise ajal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Viimasel ajal on olnud palju juttu avalikus kohas imetamisest. Sel teemal on peetud maha mitmeid sõnakaid arutelusid. Nüüd tuli aga naine, kes väidab, et imetab last, mehega samal aja seksides.

Vlogger Tasha Maile postitas 2015. aastal Youtube kanalisse video, kus räägib, et tema on ühendanud seksi ja imetamise. Kuigi video postitati mitu aastat tagasi, kogub see alles nüüd populaarsust. Video leidis Internetist Briti jutusaade This Morning, kes ta saatesse sellest rääkima kutsus.

Loo peategelane rääkis, et temalt on korduvalt küsitud, kas see on normaalne. Tema vastus oli see, et samal ajal, kui last toidad, saab seksida näiteks mees tagant võttes. «Armatsemises pole midagi halba,» arvab Tasha. «Samal ajal imetamine ja seksimine on lihtsalt multifunktsionaalse ema näide. Laps on nii väike, et ei saa sellest aru. Nad ei mõtle, et appi, emme ja issi seksivad.»

Mitmed arstid on avaldanud ka oma arvamuse sellest teemast. Kindlasti on tegu moraalselt ja psühholoogiliselt keerulise teemaga. Samas psühholoogid on öenud, et laps ei saa sellest aru - nende jaoks lihtsat «hommikusöögilaud» liigub. Naiste tervise arst on isegi öelnud, et see on hea, kui naine ei unusta ära oma seksuaalsust ja rolli kallimana.

Vaata ka kurikuulsat videot:

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles