AINULT TELLIJALE

Tee värske kartuli kaaslaseks heeringakaaviari

  • Suvesalatis sobivad noore kartuli kaaslaseks kala, muna ja värske roheline.

Mundris kartulid kodujuustu ja suitsulõhega.

FOTO: Tuuli Mathisen

Pärast karulauku, rabarberit ja maasikaid tõuseb Eesti köökide suvestaariks värske kartul. Kui esimene isu või ja tilliga rüütatud noortest keedukuumadest mugulatest kustutatud, võib ette võtta pisut maitsekirjumad kooslused. Toidukirjutaja Tuuli Mathisen jagab soovitusi.

«Ei mingit nipitamist, värske kartuli puhas maik on üle kõige. Võid ja tilli potist tulnud kartulile peale – mõnusamat suvist toiduelamust on keeruline ette kujutada,» ütleb toidukirjutaja Tuuli Mathisen.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Tagasi üles