Vahva idee! Paarike tegi fotoseeria lahkuminekust

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Me kõik teame neid härdaid romantilisusest nõretavaid pilte, mis kõikjal sotsiaalmeedias levivad. Facebooki või Instagrami avades on oht jääda ideaalsete suhete pildilaviini vangi. Üks julge paar seevastu postitas enda kontole albumi nende lahkuminekust. Ei mingeid ilusaid illusioone ega valesid- kõik nii nagu päriselt on!

20-aastane Jackie ja 22-aastane Harrison läksid lahku suure vahemaa tõttu juba aasta varem, kuid peavad üksteist tänaseni headeks sõpradeks. «Olin kodus Michiganis talvepuhkust veetmas ja tal tuli see omapärane idee teha need pildid,» sõnas Jackie, kes oli koheselt ettevõtmisega nõus. Piltide mõte oli peegeldada ehedalt emotsioone, mis lahku minnes inimesi valdavad. Tõsisele teemale vaatamata sai osaliste sõnul pildistamisel kõvasti nalja: «See seeria oli mõeldud ironiseerimaks pilte nendest super-õnnelikest paaridest». Ja see tuli neil tõesti hästi välja- nende pildid levisid kulutulena.

Humoorikal projektil oli veel üks ootamatu lisaboonus- ühine ettevõtmine tõi paari jälle lähedasemaks. «Kõik see tähelepanu on tekitanud soovi teha midagi huvitavat meie suhtega Ootan elevusega, mis see toob,» avaldas Harrison öeldes, et igatseb nüüd neiut hullumeelselt.

Meie meelest on tegu väga ägeda ideega!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles