Saate «Kergem ja õnnelikum 5» finaalis tehti maailmarekord

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kergem ja õnnelikum

Laupäeval, 1. juulil, saavad PBK kanali televaatajad teada, kes nimetatakse kõige kaalukama projekti «Kergem ja õnnelikum» viienda hooaja võitjaks. Nelja kuu jooksul võtsid tõsielusarja osalejad alla, ületasid iseennast ja said oma hirmudest üle. Viimane saade tõotab tulla väga äkiline ja ere.

Viiendas hooajas osalesid perekonnad, keda juhtisid kolm tuntud ukraina treenerit – Anita Lucenko, Vjacheslav Uzelkov ja Igor Obuhovskij. Iga treener sai oma meeskonda kolm kolmeliikmelist peret: vennad, õed, abikaasad, ristivanemad ja vanemad, lapsed – kokku võtsid projektist osa 27 inimest – see on kõige suurem osalejate arv kõigi hooaegade jooksul.

Nelja kuu jooksul toimusid salenevate perede elus suured muutused. Mõned osalejad alustasid uut isiklikku elu, muutsid pöördeliselt oma harjumusi; üks saleneja mõtles treeneri kohast; üks pere, mis järsku saatest lahkus, jutustab nüüd, miks tehti selline raske otsus.

Üks finaalsaate kõige šokeeritavamaid sündmusi on maailmarekord kaalust alla võtmises. Varasemast pole teada ühtki sarnase probleemiga inimest, kes sellega hakkama oleks saanud. Ja nagu alati finaalsaates, tulevad kõik kaalust alla võtnud osalejad saatesse uue välimusega, paljusid nendest ei tunne äragi.

Kes tuleb saate «Kergem ja õnnelikum» võitjaks? Kas kodused salenejad saavad võistelda finalistidega? Saame teada laupäeval kell 20.20, PBK kanalil. Saade on eestikeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles