Marge Rahu: häid mehi võib kohata igal pool ja mitte kuskil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy aprillikuu kaanestaar on Marge Rahu
Playboy aprillikuu kaanestaar on Marge Rahu Foto: Playboy Eesti

Ilusad ja tegusad naised on need, kellest me unistame ja keda tahame enda kõrvale. Üheks selliseks naiseks on kindlasti Marge Rahu, kes juhib Eesti suurimat naiste veebilehte ja ajakirja Buduaar ning tegeleb veel spordi ja kokkamisega. Parim kooslus. Seega on ta tegus ja tema ilus pole kahtlustki kirjutab ajakiri Playboy. Aga mida tahavad sellised naised ise ja mida peaksime meie neist teadma?

 

Mis on saanud sinu seosest jalgpalliga? Kas Operi jalgpallikool on endiselt sinu vedada?

Jalgpallist olen ma viimase kolme aasta jooksul väga kaugenenud, ei ole isegi ühtegi Eesti koondise mängu vaatama jõudnud. Ega ma vist eriti paljust ka ilma pole jäänud...

Kas naisjuhina on kollektiivis kergem saada hakkama meeste või naiste taltsutamisega?

Mul ei ole väga kogemust meeste kui alluvate taltsutamisega ja ma olen selle üle väga õnnelik. Minu meelest ei ole naise alluvuses töötav mees päris õige mees, vähemalt mitte selle naise jaoks. Eks nii naistel kui ka meestel on oma plussid ja miinused - mina olen väga rahul, et saan töötada naiste kollektiivis ja me kõik fänname seda, mida teeme. Naised on kohusetundlikud, ei võta mõttetuid riske ja neid on kergem motiveerida. Eks seda näitab ka praegune Eesti majanduspilt, kus enamik majandusraskustes virelevatest ettevõtjatest on mehed.

Kus siis kohtab häid mehi?

Häid mehi võib kohata igal pool ja mitte kuskil. Ma usun, et kui aeg on õige, siis võid ka toidupoe järjekorrast või liftist hea mehe saada. Või siis kohata järjekordset valet meest, kelle roll on sulle mingi vajalik õppetund anda. Nii kurb kui see ka vallalistele naistele pole, siis valdav osa häid mehi on juba suhtes ja kes pole suhtes, aga tunduvad esmapilgul normaalsed, siis hiljem selgub ikkagi, et neil on mingi oluline viga küljes. Tavaliselt on selleks hirm pühendumise ees. Kui ikka mees on enam kui 30 aastat vana ja tal pole olnud ühtegi paariaastast kooselu või ta on juba mitu aastat vallaline olnud, siis on ta suure tõenäosusega üks väga keeruline frukt, kelle taltsutamine ja väljaõpetamine võib lõppeda naise jaoks väga suure fiasko ja ajaraiskamisega.

Marge rahu täispikka usutlust loe aprilli Playboyst

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles