Uued tooted: soolased kohupiimad ja vaarikajook

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued tooted A. Le Coqilt ja Maagilt.
Uued tooted A. Le Coqilt ja Maagilt. Foto: Tarbija24

Soolased kohupiimad

Farmi märki kandvate toodete sekka lisandus kaks soolast kohupiima: redise ning sibula-küüslaugu lisandiga. Kohupiimad on suuremates, 300-grammistes plasttopsides ja tootja soovitab neid tarvitada lisandina kartuli juurde, võileivatortideks, salatitesse või siis leivakatteks. 100 grammis redisega kohupiimas on energiat 107 kilokalorit, valke 8,3 grammi,  4,7 grammi süsivesikuid ning 6,1 grammi rasvu. Sibula-küüslauguga kohupiim sisaldab energiat 109 kilokalorit, valke 8,5 grammi, süsivesikuid 4,7 grammi ja rasvu 6,2 grammi.

Vaarikajook

Aura Fruit vaarikamaitseline near-water on uus toode A. Le Coqilt. Firma selgituse järgi on near-water  tootegrupp vee ja karastusjookide vahel ehk tegemist pole ei vee ega limonaadiga. Veest erineb jook ka kalorisisalduse poolest - vesi on teadaolevalt kalorivaba, vaarika near-water`i pudelis olev jook sisaldab aga 125 kilokalorit (25 kilokalorit 100 milliliitri kohta).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles