Esikoha võitis kasesiirup

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaal tegutseva Kasekunsti OÜ kasesiirup võitis tänavu Eesti parima toiduaine piirkondliku konkursi Lõuna-Eestis. Seda sobib tarvitada toitude ning jookide maitsestamiseks.

Peale võidutoote märgiti piirkondlikul konkursil ära veel neli kohalikku toodet: mulliga õunamahl Äpu, mahe toorpiim, kanepiseemneõli ja suhkruta metsmustikamoos.

Siidrikoda OÜ mulliga õunamahl Äpu on naturaalne õunamahl, mida valmistatakse kindlatest õunasortidest. Seda pole lahjendatud veega, samuti pole sellele lisatud suhkrut ega säilitusaineid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles