Treener vastab: mis trenniga saab kõige tõhusamalt pühadesöögi maha?

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jake Farra / erakogu

Käes on järjekordsed söömispühad! Ööd on pikad ja lauad lookas, grill maitseb paremini kui kunagi varem. Peale suurt pidu saabub aga argipäev - kuidas küll pühadekaloritest kõige efektiivsemalt lahti saada? Vastab treener Mihkel Vabrit.

Erinevalt eesmärgist on parim kulutaja mõõdukast kõrgema pulsiga kogukeha rühmatreening. Sobib hästi toning või hiit tund, mis sõltuvalt tunnist 45-55 minutit. Rasvade «järelpõlemine» kestab lausa 24 tundi! Eraldi MyFitnessi kontsept-tundidest, mis töötatud välja treenerite poolt, on 30-minutiline 360-kraadi kerelihaste treening MyFit abs, mis aitab just treenida efektiivselt kõht-, selg-, kerekülglihaseid. Samuti MyFit body, mis samuti tõhus kogulihaste treening. Küll aga saab ilusate ilmadega ka sõpradega värskes õhus treenida edukalt NT+C äppi järgi. Nii, et sobiva treeninguga taas vorm taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles