Imetle pilte! Mees palus nii naise kui tütre kätt

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Üksikema Cassandra ei osanud unistadagi, et kord tuleb tema teele mees, kes lisaks tema käe palumisele ka tütrele ettepaneku teeb. 

27. mail viis Grant Tribbett enda armastatu Cassandra koos tema tütrega hommikusöögile ja jalutuskäigule. Nende tee viis puidust sillani, kus Grant laskus ühele põlvele ja palus Cassandrat endale naiseks. Kuid naine polnud ainus, kellele mees lubaduse andis.

«Peale minu käe palumist laskus Grant mu tütre ette ja küsis, kas ta võib Adrianna isa olla. Ta lubas tütart armastada ja kaitsta elupäevade lõpuni.» Viieaastane Adrianna oli žestist niivõrd liigutatud, et hakkas kohe nutma.  «See ei ole tavapärane, et mees ka naise tütart palub, kuid ta teadis, kui oluline tütar mulle on,» sõnas Cassandra.

Oma pühendumuse märgiks kinkis mees tütrele kaelakee, mida Adrianna iga päev sellest ajast saadik kannab. «Mul on lõpuks isa!» ei suutnud pisike tüdruk oma rõõmu varjata.

Naine loodab, et tema lugu inspireerib teisi üksikvanemaid armastust otsima: «Ma siiralt loodan, et meie lugu innustab üksikvanemaid säilitama lootust ja jaksu kohtingumaailmas tegutsemiseks.»

Värskel perekonnal oli kaasas ka tuttav fotograaf, kes imelised hetked piltidele jäädvustas. Vaata pilte romantilisest žestist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles