Viis võimalust, kuidas regulaarne masturbeerimine võib parandada sinu suhet

Hanna Kangro
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Vaatamata faktile, et masturbeerimine on nö sooloakt, mõjutab see suuresti ka sinu intiimsuhteid teistega. Enda seksuaalsusele sügavamalt pühendumine võib teha imet sinu voodieluga! 

Hello Giggles toob välja viis nippi, mil moel masturbeerimine võib suhtele kasuks tulla:

  1. Sa mõistad paremini, mis sulle voodis meeldib. Ja sel viisil oskab ka su partner sind paremini rahuldada, millest omakorda tõuseb kasu mõlemale!
  2. Sa tunned ennast õnnelikuna, kuna oled seksiga rahul. Seksuaalsest rahuldamatusest tingitud frustratsioon ei mõju suhtele hästi, seega masturbeeri ja ole õnnelik!
  3. Orgasmide saamine teeb sinust parema suhtleja! Orgasmi saades kogeme me heade orgaaniliste ühendite nagu dopamiin tulva, mis teeb meid omakorda sotsiaalsemaks ja paremaks suhtlejaks.
  4. Tunned ennast enesekindlamalt. Endorfiinid, mis meie kehast orgasmi ajal eralduvad, annavad energiat ja enesekindlust. Sa tunned ennast partneri juuresolekul vabamalt ja altimalt ka uusi asju proovima.
  5. Sa tunned suuremat lähedust. Head orgaanilised ühendid nagu dopamiin ja oksütotsiin on tuntud ka kui läheduse ja armastuse allikas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles